--> -->

Dinamo e din nou dezavantajată de arbitrii


-->
Dinamo a făcut o partidă bună aseară și a remizat cu Rapid, scor 1-1. Dinamo a fost cea care a deschis scorul, printr-o eroare a defensivei giuleștene. Bordușanu a insistat, iar Cosmin Matei a profitat și a deschis scorul. 3 minute mai târziu, se restabilește egalitatea.

Dinamo a fost ușor dominată în prima repriză, dar în cea de-a doua, alb roșii au fost la controlul partidei. Pe final, se juca pe contrre și oricare echipe ar fi putut câștiga.

În minutul 32 al partidei, arbitrul Istvan Kovacs i-a refuzat lui Dinamo un penalty la Răzvan Patriche. La respectiva fază, care i-a avut protagoniști pe Răzvan Patriche (35 de ani) și Horațiu Moldovan (24 de ani), portarul Rapidului, arbitrul Istvan Kovacs a fluierat fault în atac.

Reacția lui Iuliu Mureșan

”De câteva etape, echipa are atitudine, joacă mult mai bine. Azi am pierdut două puncte, am fi meritat cele două puncte, nu Rapidul. Am fost păgubiţi şi la propriu, şi la figurat.

Eu zic că am avut penalty la faza cu Patriche, Moldovan nu a avut nicio treabă cu mingea. Dar asta e! Când va veni VAR-ul se vor corecta asemenea faze. Atitudinea echipei a fost bună, jocul a fost bun, am avut şi perioade în care Rapid a dominat”, a spus Mureșan conform DigiSport.

Faza invocată de cei de la Dinamo, cea în care cred că ar fi meritat o lovitură de la 11 metri, s-a petrecut în minutul 32.

Citește și:

Medvedev amenință: ”Vom naționaliza”

Previous Concluziile lui Stoican după egalul cu Rapid
Next Cornel Dinu a criticat derby-ul de ieri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *