Dinamo dezlănțuită pe piața transferurilor


Dinamo transferă la foc automat. Velkovski, primul transfer, a fost anunțat în urmă cu 2 săptămâni, dar de atunci a urmat o liniște care a pus pe jar fanii dinamoviști, nemulțumiți de lipsa unor noi achiziții de jucători.

Doar că Dinamo a așteptat și a preferat să transfere calitate, nu cantitate.

În ultimele 24 de ore, Dinamo a transferat 3 jucători, și va mai veni cel puțin un atacant. Acesta este așteptat să fie prezentat în această seară, sau joi. Acesta ar urma să fie un atacant peste nivelul Ligii 1.

Prezentarea celor 3 transferuri noi:

Domagoj Pavičić – Ultima oară în prima ligă din Grecia, la Aris Salonic, Domagoj Pavičić (29 de ani) este produsul Academiei Dinamo Zagreb.

Acesta a evoluat în carieră pentru Lokomotiva Zagreb, Dinamo Zagreb, Rijeka, Konyaspor și Aris Salonic, având un palmares impresionant, 4 titluri de campion cu Dinamo Zagreb și 4 Cupe ale Croației, două cu Dinamo Zagreb, două cu Rijeka.

Domagoj Pavičić a adunat 8 selecții și un gol pentru reprezentativa U21 a Croației, fiind convocat în carieră la toate loturile naționale de juniori.

Petru Neagu – 24 de ani, Petru Neagu poate juca atât pe postul de mijlocaș stânga, cât și atacant central.

Format la Academia de juniori a italienilor de la Torino, Petru Neagu a evoluat în carieră în prima ligă a campionatului din Moldova, la Zimbru Chișinău (72 meciuri / 5 goluri / 11 pase decisive) și FC Bălți
(45 meciuri / 8 goluri / 11 pase decisive).

Fost internațional U19 și U21 al Moldovei, Petru Neagu a fost convocat de două ori, însă nu a debutat încă la prima reprezentativă a moldovenilor de peste Prut.

Eddy Gnahoré – născut în Franța, având părinți de origine din Coasta de Fildeș, Eddy Gnahoré (30 de ani) și-a început cariera de profesionist în Anglia, la Birmingham City, iar la 20 de ani a făcut pasul în campionatul italian.

Carrarese, Napoli, Carpi, Crotone, Perugia, Palermo și Ascoli (Italia), Amiens (Franța) și Wuhan (China) sunt echipele la care a evoluat noul mijlocaș dinamovist.

15 meciuri a jucat Eddy Gnahoré pentru Ascoli în acest sezon competițional, 14 în Serie B și unul în Cupa Italiei.

63 de partide are Eddy Gnahoré în Serie B, liga secundă a campionatului italian: 14 pentru Perugia, 35 pentru Palermo și 14 pentru Ascoli. A jucat un singur meci în Serie A, în Crotone vs Bologna, în 2017.

51 jocuri și 4 goluri a adunat Eddy Gnahoré pentru Amiens în Ligue 1, prima divizie a campionatului francez.

Citește și:

Rareș Bogdan îi dă lecții lui Marcel Ciolacu, după greva fermierilor și transportatorilor: ”Te asiguri”

Previous Transfer de ultimă oră la Dinamo
Next Suferință mare în atac. Eșec cu Petrolul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *