Dinamo continuă să fie dezavantajată de LPF


Dinamo continuă să fie dezavantajată grav de programările meciurilor. LPF a anunțat programul etapei a patra, iar Dinamo va juca din nou luni, pentru a patra oară consecutiv. Un lucru de necrezut și de neacceptat pentru cei mai înfocați fani din România. Dinamo și poate Rapid au cei mai numeroși suporteri în deplasări, astfel programările în zilele de luni sunt în dezavantajul fanaticilor suporteri.

Vineri, 6 august

Ora 18.30 FC Botoșani – UTA Arad

Ora 21.30 CS Mioveni – CFR 1907 Cluj

Sâmbătă, 7 august

Ora 18.30 Academica Clinceni – FC U Craiova 1948

Ora 21.30 FC Argeș – Rapid București

Duminică, 8 august

Ora 18.30 Universitatea Craiova – FC Voluntari

Ora 21.30 FCSB – Gaz Metan Mediaș

Luni, 9 august

Ora 18.30 Farul Constanța – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Ora 21.30 Chindia Târgoviște – Dinamo București

Partidele vor fi transmise în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport.

În urmă cu câteva zile, fanii din PCH au reacționat și ei la deciziile pe care FRF le ia asupra clubului Dinamo vis-a-vis de programări.

„DINAMO – PEDEPSITĂ DE PROGRAMAREA MECIURILOR!

Suferim de 16 luni încoace, de când am fost interziși pe stadioane.
Restricțiile aduse de nebunia covid ne-au obligat sa stăm departe de echipă, de tot ce iubim mai mult.

Am înțeles motivul pentru care Dinamo este programată să joace mai mereu luni seara. Suntem echipa cu cea mai mare audiență în mediul bussines, în mediul urban și printre telespectatorii cu educație peste medie. Adică AUDIENȚA CARE CONTEAZĂ. Toate explicațiile pe care le-am primit sunt niște complimente.

Dar și Dinamo și fotbalul și noi avem de suferit. Spre deosebire de echipele susținute de primării, Dinamo trăiește din banii suporterilor. E adevărat că din drepturile de televiziune vin niște sume importante, apreciem asta, dar în cazul nostru, cea mai mare parte din buget vine de la suporteri.
Atunci când suporterul dinamovist merge la lucru, el știe că trebuie să facă bani pentru familie, dar și pentru Dinamo.
Muncește ”ca un câine”. Culmea e că o parte din banii lui se duc și la bugetul local, de unde este plătit câte un club susținut de primărie.

Dacă dinamovistul trebuie să țină în spate propria famillie, clubul Dinamo și o parte din clubul primăriei, înseamnă că fiecare zi de lucru e foarte importantă.
Pentru noi, ziua de LUNI e o zi de muncă. La fel și ziua de MARȚI. Dacă meciul nostru e programat LUNI seară la București, la Craiova sau la Botoșani, pentru ca noi să fim pe stadion, înseamnă să ne învoim de la MUNCĂ și luni și marți.
Pentru că mulți vin să vadă Dinamo de la sute de km. Suntem echipa cu cea mai puternică susținere în deplasare.

Programarea meciurilor cu precădere în zilele de LUNI, reprezintă pentru noi o continuare a restricțiilor privind prezența suporterilor pe stadioane. Degeaba scăpăm de covid, dacă suntem ținuți departe de stadioane prin progamarea meciurilor în zilele imposibile.
Și asta se întâmplă de câțiva ani, nu de ieri.

Dinamo are cel mai mic procent de suporteri asistați social, adică din categoria celor pentru care toate zilele săptămânii sunt la fel.

Pentru deplasarea de la Craiova, tot LUNI, noi suntem cei afectați, nu gazdele.
Cu toate acestea, pregătim o deplasare istorică, la care vor veni suporteri din toate zonele țării, pe lângă un convoi de autocare de la București. Asta înseamnă bani de bilete, bani de drum și două zile de muncă sacrificate.

Înțelegem că cineva trebuie să joace și lunea. CERINȚA NOASTRĂ este ca toate echipele să fie programate ÎN MOD EGAL și IMPARȚIAL atât lunea, cât și în zilele de weekend.
Înțelegem că audiența televiziunilor este importantă, dar noi dorim să sporim această audiență tocmai PRIN SPECTACOLUL PE CARE ÎL PRODUCEM PE STADIOANE.

Câinilor, haideți să mușcăm din biletele de pe Arenă!

https://www.bilete.ro/sustine-programul-ddb/

Care sunteți membri www.programddb.ro, fiți cu ochii pe newsletter, pentru că veți primi o veste bună în curând!

PS: Apelul acesta este susținut de toate grupările oficiale DDB. Vă rugăm să distribuiți peste tot!” – se anunță în comunicatul PCH

Citește și:

Decizia radicală luată de actrița Carmen Tănase: ”Am vrut să scap de mizerie”

-->
Previous Câți suporteri dinamoviști vor susține echipa la Craiova
Next Adi Mutu a prefațat partida cu Dinamo: „Trebuie să fim foarte atenți”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *