Dinamo, decimată înaintea meciului cu Chindia


Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo, a prefațat meciul contra Chindiei și a dezvăluit ce probleme de lot are formația alb-roșie.

„În această săptămână am avut jucători care au fost accidentați, precum Torje sau Matei. Răuță și Patriche s-au antrenat abia de ieri, iar Jovanovic de de câteva zile. Încercăm să facem tot ce putem, încercăm să-i facem pe toți să fie apți de joc. Nu știu dacă îi voi folosi.

Torje și Matei nu vor juca cu siguranță, încă sunt accidentați. Nici Azankpo nu va juca. Are mici probleme. Poate va fi în echipă săptămâna viitoare. Filip e OK. Dacă nu va avea azi probleme, va juca 90%.

Avem mulți jucători cu probleme. Așa e de când am venit aici. Am încercat să trecem peste. Trebuie să punem pe teren cei mai buni jucători pe care-i avem la dispoziție. Nu știu dacă vom juca în 4-4-2 sau 4-2-3-1. Dar asta e situația și trebuie să facem tot ce putem pentru a câștiga.”

„Asta îmi dă tactica peste cap”

Trebuie să ne antrenăm mai mult. În această pauză nu am făcut antrenamentele așa cum vrut pentru că după meciul cu Sepsi am avut mulți jucători accidentați. În meciul cu Sepsi am schimbat mulți jucători din cauza accidentărilor. Asta îmi dă tactica peste cap.

Acest meci este unul important, jucăm cu o echipă bună, care se apără bine. Nu primește multe goluri. Dacă vrem să câștigăm, trebuie să avem calitate în atac. Acum trebuie să luăm fiecare meci în parte”, a spus Uhrin la conferința de presă, conform GSP.

Citește și:

Raluca Turcan despre bărbatul ei: ”Gătește”

-->
Previous Dusan Uhrin pus pe glume la conferință
Next Ce a declarat Eșanu la conferință

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.