Dinamo cere daune de 100.000€


Magaye Serigne Failou Dit Nelson Gueye in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Astra Giurgiu, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat fara spectatori pe stadionul Dinamo din Bucuresti, sambata 14 noiembrie 2020. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Au trecut patru luni de Magaye Gueye a fost suspendat provizoriu de (ANAD). Francezul a fost prins dopat cu cocaină în urma controlului efectuat la meciul cu FCSB din „optimile” Cupei României.

Cazul nu este încă finalizat, au precizat pentru GSP surse din ANAD. La ultima audiere derulată în regim online, jucătorul a cerut analizarea concentrației, iar acum Comisia de audiere din cadrul ANAD așteaptă rezultatele.

Oficialii clubului din Ștefan cel Mare susțin că nu au de gând să-l ierte pe Magaye Gueye și sunt deciși să-i ceară despăgubiri, oricât de mult va mai dura soluționarea cazului.

„Nu renunțăm la ideea de a solicita daune, pentru că ne-a pătat imaginea. Dar așteptăm soluționarea cazului”, a declarat managerul sportiv Mario Nicolae, din Turcia. Suma vehiculată: 100.000 de euro.

În mod normal, ANAD ar fi trebuit să dea deja un verdict, dar „complexitatea cazului” a dus la prelungirea sentinței, spun sursele GSP. Magaye Gueye se află în Franţa şi aşteaptă decizia împreună cu avocaţii lui.

Citește și:

Dumitru Prunariu, românul care a fost în cosmos: ”Te îndrăgostești de ceea ce vezi”

-->
Previous Prima reacție oficială legată de insolvență
Next Cornel Țălnar: "O să îi ia acțiunile lui Cortacero"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.