Dinamo a avut astăzi amical. Cât a jucat Albin și ce spune Contra


Juan Angel Albin a debutat astăzi pentru formația din Ștefan cel Mare. Uruguayanul a evoluat 85 de minute în amicalul cu Metaloglobus (2-1) și a avut o evoluție apreciată de Cosmin Contra. ”A fost în regulă, a reușit câteva pase bune, mai trebuie să se pună la punct cu partea fizică. Oricum, este pe drumul cel corect și sper să-l avem cât mai repede la dispoziție”, au comentat dinamoviștii. Oricum, decarul de 31 de ani a trecut peste problemele cu fus orar, prima problemă cu care s-a confruntat la revenirea în România.

Golurile ”câinilor” au fost înscrise de doi fotbaliști de viitor ai roș-albilor. Valentin Costache, unul dintre apreciații verii, și Ion Gheorghe.

Dinamo a început în formula:

Brănescu – Dudea, Katsikas, Ricardo Grigore, Maxi Oliva – Paul Anton, Nascimento – Ion Gheorghe, Albin, Bumba – Bawab.

Au mai intrat pe parcurs Costache, Ionuț Șerban și Liviu Gheorghe, cel din urmă în locul lui Paul Anton. Jucătorul revenit de la Getafe a acuzat unele probleme musculare și a fost înlocuit după doar 25 de minute. Fotbaliștii care au evoulat în prima etapă, cu Juventus București, s-au antrenat separat alături de preparatorul fizic Javi Reyes.
-->
Previous S-au pus în vânzare! Prețuri între 20 și 250 de lei la Dinamo Athletic
Next DERBY la Săftica! Mutu și Contra au jucat împotriva unui stelist și a unui rapidist

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *