Dinamo, avertizată: ”Asta se va întâmpla din sezonul următor”


Secretarul general al LPF, Justin Ștefan, le avertizează pe echipele care au multe cazuri de coronavirus în lot. Din sezonul următor, unde vor mai fi focare, se vor pierde meciurile la masa verde.

”Din acest sezon, am tras învățămintele necesare pentru sezonul următor. Testarea din 14 în 14 zile nu este eficientă. Avem nevoie de o testare din 7 în 7 zile. Sancțiunile nu au niciun efect. Există o singură sancțiune care poate fi impusă și să aibă efect. În cazul cluburilor care au mai multe cazuri: 3, 5 sau 6 cazuri, să se impună izolarea pentru 14 zile și pierderea meciurilor cu 3-0. Consider că acest lucru îi va responsabiliza mai mult.

Obiectivul, în sezonul următor, este acela de a termina competiție pe teren, de a încasa banii din drepturile TV, de a nu mai exista cazuri de COVID-19, focare, cum am avut în acest sezon, și cred că toată lumea ar trebui să fie de acord. Sancțiunea pe care o propun cred că-i va responsabiliza mult mai mult pe conducătorii cluburilor”, a declarat Justin Ștefan pentru AntenaSport.

Citește și:

Previous Dinamo poate fi scăpată de LPF de retrogradare. Scenariul inedit de la Ligă
Next Un fost dinamovist explică: ”Și câinii de la Săftica aveau. Asta trebuiau”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *