Dinamo-Astra s-ar putea juca: ”De asta depinde” EXCLUSIV


Astra Giurgiu a cerut clar să să se amâne meciul cu Dinamo, programat mâine, de la ora 21:00, pe Național Arena. Doar că atât Liga Profesionistă de Fotbal, cât și echipa din Ștefan cel Mare, vor ca meciul să se joace.

”Mâine se va lua decizia finală dacă se joacă sau nu meciul. Totul depinde de retestarea jucătorilor”, a declarat Justin Ștefan pentru doardinamo.ro.

Dani Coman a trimis o informare oficială la LPF.

„Lista A a clubului nostru, deși are înscriși 23 de jucători, are doar 18 cu drept de joc, având în vedere faptul că Takayuki Seto, Kehinde Fatai și Alexandru Ioniță sunt suspendați, Baicu este operat, iar Valentin Gheorghe este suspendat pentru cartonaș roșu. De asemenea, nu s-a luat în considerare că echipa a doua a clubului nostru are meci programat în Liga 3, de la ora 15:00, astfel că din numărul de jucători care v-au rezultat dumneavoastră că ar putea juca, trebuie să mai scădeți 16 și ajungem astfel la un număr de 8 jucători valizi pentru etapa a 9-a a Ligii 1!

Astfel că nu e îndeplinit niciun criteriu din Protocolul medical, de aceea partida trebuie amânată în conformitate cu acest criteriu. Având în vedere această situație am dispus și testarea lotului de jucători de la echipa a doua, astfel că nu suntem siguri că vom putea juca nici meciul din Liga 3, situația fiind foarte riscantă, deoarece o parte din jucătorii acestui lot au fost la antrenamentele primei formații”, au comunicat oficialii Astrei Ligii.

Citește și:

Decizia luată de Cortacero și situația banilor. Toți au semnat, mai puțin Bălănescu EXCLUSIV

-->
Previous Decizia luată de Cortacero și situația banilor. Toți au semnat, mai puțin Bălănescu EXCLUSIV
Next Nicolae Badea, lovitură pentru Pablo Cortacero

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.