Dinamo are viitor: ”Trebuie încurajat”


Dinamo are viitor și faptul că jucătorii spanioli aduși de Rufo și Cortacero au plecat poate fi chiar un lucru bun pentru echipă în condițiile actuale, în care formația trebuie să se autofinanțeze din drepturile TV și banii suporterilor.

Un portar de viitor este Mihai Eșanu, care a demonstrat și aseară prin paradele sale că merita de mai mult timp o șansă în Ștefan cel Mare, dar s-a preferat să fie aduși tot felul de străini, care nu toți au impresionat în Ștefan cel Mare. Exceptându-i pe Jaime Penedo și Ricardo Piscitelli.

”Este un portar de viitor, nu a greșit aseară, nu a văzut. Dacă vedea mingea, părerea mea e că o scotea. A fost și terenul înghețat, mingea a luat viteză foarte mare, pe jos. E un portar de viitor, un portar de urmărit. Trebuie încurajat”, a spus Florin Prunea, pentru Digi Sport.

La finalul meciului cu Chindia Târgoviște, Mihai Eșanu a spus că va rămâne la Dinamo, chiar dacă clubul se află într-o situație delicată: ”Nu prea are de ales, cred eu. Pentru el este o șansă unică, în momentul de față, să apere la Dinamo.

Este șansa lui, de care trebuie să profite. Cu încredere, pentru că situația este una gravă și în clasament, trec etapele, celelalte echipe vin din spate și nu o să fie simplu”, a precizat Prunea.

Citește și:

Nicolae Badea își aduce omul de încredere în conducerea lui Dinamo Exclusiv

Previous Nicolae Badea își aduce omul de încredere în conducerea lui Dinamo Exclusiv
Next Marius Nicolae: ”Asta încerc”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *