Dinamo are un nou acționar


Omul de afaceri Andrei Cionca s-a alăturat acționariatului SC Dinamo 1948 SA prin achiziționarea a 28 de acțiuni deținute anterior de suporterii de la „Dinamo Socios”. Această mutare semnificativă survine după negocierile îndelungate cu Red&White, care nu au ajuns la o înțelegere. În plus, recent, fanii au achiziționat acțiunile lui Cornel Dinu.

Acționariatul clubului SC Dinamo 1948 SA a suferit o schimbare neașteptată și semnificativă. După ce Red&White a preluat controlul majoritar de acțiuni de la Lotus Perfect Solutions și o cotă de 8% de la Asociația Peluza Cătălin Hîldan, și după înțelegerea recentă dintre Asociația Dinamo Socios și Cornel Dinu, a apărut o altă mișcare importantă în culise. Omul de afaceri Andrei Cionca, care a arătat interes pentru investiții în club de mai mult timp, a dobândit 28 de acțiuni din cele 100 deținute de Asociația Dinamo Socios.

Această mișcare marchează intrarea milionarului Cionca în cadrul societății. În trecut, au avut loc negocieri între el și reprezentanții Red&White, dar din cauza diferențelor semnificative dintre părți, acum Andrei Cionca a ales o altă cale pentru a deveni parte a acționariatului SC Dinamo 1948 SA. El a beneficiat de oportunitatea oferită de „Dinamo Socios”, asociația care a achiziționat recent acțiunile lui Cornel Dinu.

Ce urmează pentru Dinamo?

Înainte de a se alătura „Dinamo Socios” prin achiziționarea celor 28 de acțiuni, Andrei Cionca a purtat discuții cu Nicolae Badea în legătură cu posibilitatea de a prelua o parte din acțiunile CS FC Dinamo. În viitor, este posibil ca cele două părți să ajungă la o înțelegere în ceea ce privește procentul exact. Cionca își dorește peste 5% din acțiuni, iar Nicolae Badea, directorul de la Computerland, fiind conștient de situația de insolvență a ACS FC Dinamo, este dispus să cedeze un procent de până în 1%.

Prin această mutare strategică, în care a devenit parte a acționariatului prin achiziționarea acțiunilor de la Dinamo Socios, Andrei Cionca își consolidează interesul pentru a investi în Dinamo, un subiect care a atras atenția presei până acum.

 

Previous Noul transfer al lui Dinamo: ”Trag tare”
Next Ce le promite Ovidiu Burcă fanilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *