Dinamo are un nou director de marketing


Dinamo are un nou director de marketing nou, după plecarea lui Dan Giuraniuc. Eugen Voicu a făcut o prezentare a noului director de marketing al lui Dinamo în emisiunea „Exclusiv Dinamo” de la Prosport.

„Romeo Bănică a fost prezentat azi echipei ca noul director de marketing, urmează să facem și formalitățile propriu-zise. Vine din fotbal, a lucrat la Gazeta Sporturilor, din 2014 lucrează pentru FRF, a fost brand manager pentru echipa națională, ultima lui poziție era cea de director executiv la Muzeul Fotbalului, a făcut parte din echipa care a lansat muzeul în România.

Acum și-a dorit o nouă provocare. Este, evident, dinamovist, noi credem că i se potrivește foarte bine această provocare și suntem foarte bucuroși că avem în sfârșit un director de marketing la club, care promite foarte mult din perspectivă profesională.

E important să fie dinamovist, trebuie să te identifici cu clubul, să știi istoria, să fii pasionat de munca ta. Din această perspectivă mi se pare complicat să migrezi de la un club la altul. Nu spun că nu e posibil, dar cel puțin în România, în momentul de față, e un mare atu să fii pasionat de echipa pentru care vrei să lucrezi.

Magazinul Dinamo e una dintre prioritățile pe care le va avea. Spre bucuria noastră, am constatat de la început că suntem foarte aliniați pe viziunea de marketing. Are o gândire modernă, a venit inclusiv cu niște studii de piață. Cred că se va integra foarte repede, iar într-o lună, o lună și jumătate, veți vedea un salt mare în activitatea noastră de marketing”, a declarat Eugen Voicu in cadrul emisiunii ,,Exclusiv Dinamo” de la Prosport.

Citește și:

Catinca Roman nu s-a mai văzut cu Petre Roman de 9 ani: „Ne-a manipulat”

Previous Ce sumă mai are Dinamo în conturi
Next Mircea Lucescu dorit de Eugen Voicu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *