Dinamo are nevoie de VICTORIE la Iași. Care sunt cele patru schimbări


Dinamo a plecat de ieri în Moldova, cu autocarul. Jucătorii s-au simțit ca în tabără, ei făcând mai bine de 5 ore cu autocarul până la Iași. Conducerea a vrut astfel să economisească banii pe avion, mai ales că săptămâna aceasta s-au stabilit toate detaliile cantonamentului de la Marbella, iar prețul nu este deloc unul mic pentru echipa din Ștefan cel Mare.

În altă ordine de idei, Mircea Rednic a anunțat că va face 4 schimbări în echipa de start. Este posibil să-i mai dea încă o șansă tânărului Muțiu, care a apărat foarte bine în ultimele meciuri în care a jucat, dar a fost scos din poartă de venirea lui Parfait Mandanda, împrumutat de la Charleroi până la finalul sezonului. De asemenea, Facundo Mallo îi va lua mai mult ca sigur locul lui Klimavicius, care este accidentat, iar Kabashi ar putea suplini absența lui Ioan Filip, iar Reda Jaadi ar putea intra din primul minut astăzi.

COTE BETANO la Poli Iași-Dinamo

1. 3.10 X 3.05 2. 2.5

Aici puteți paria direct

Echipele probabile

POLI IAȘI: Rusu – L. Rus, Gardoș, Frăsinescu, Sin – Mihalache, Cioinac, Teixeira – Platini, Garros, P. Petre
Antrenor: Flavius Stoican

DINAMO: Muțiu – Dussaut, D. Ciobotariu, Facundo Mallo, N. Aliji – Zenke, Kabashi, Nistor, Reda Jaadi – Montini, Papazoglou
Antrenor: Mircea Rednic

Arbitru: Andrei Chivulete (București) / Asistenți: Andrei Constantinescu (București) și Imre Bucsi (Sfântu Gheorghe)

Cele două echipe sunt despărțite de 2 puncte. Dinamo e pe locul 2 în play-out, iar Poli Iași vine imediat, pe locul 3. „Câinii” au 25 de puncte, în timp ce moldovenii 23.

Citește și:

Veste extrem de proastă pentru Ștefan Radu

-->
Previous Un mare stelist, la un pas de a ajunge la Dinamo: ”Mi-am dat acordul”
Next Veste extrem de proastă pentru Ștefan Radu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *