--> -->

Dinamo are de astăzi un nou sponsor. Câți bani va primi


-->
Dinamo va avea în acest sezon un nou sponsor, o casă de pariuri foarte importantă, Unibet, care are contract de imagine și cu Ionel Dănciulescu, directorul general de la Dinamo. Casa de pariuri e al doilea sponsor ca importanță al clubului după compania de telefonie Orange. Unibet va contribui cu 200.000 de euro la bugetul clubului. Logo-ul Unibet va sta deasupra numerelor de pe tricouri.

„Unibet ne-a demonstrat că deține expertiza și pasiunea pentru a deveni mai mult decât un sponsor pentru Dinamo. Împreună, plecăm la drum, într-un parteneriat prin intermediul căruia, alături de componenta financiară, ce va ajuta la echilibrarea clubului, vrem să oferim o serie de experiențe inedite fanilor dinamoviști. În concretizarea acestui parteneriat a contat foarte mult pentru noi faptul că Unibet este unul dintre operatorii care pune foarte mare accent pe jocul responsabil”, a declarat Alexandru David, președinte Dinamo.

„Unibet a demonstrat că este cel mai serios operator de pariuri sportive din România. Dinamo este o echipă de tradiție, cu un joc spectaculos, iar parteneriatul dintre noi și un operator de pariuri ce pune jucătorii pe primul loc vine ca un pas normal. Ne bucurăm că au venit alături de noi deoarece suntem într-un moment în care trebuie să strângem rândurile și să readucem Dinamo acolo unde îi este locul.” a declarat și Ionel Dănciulescu, director general FC Dinamo București.

„Suntem bucuroși să anunțăm că Unibet a devenit partener oficial al clubului Dinamo București. Cele trei valori ale Unibet, prietenia, pasiunea și expertiza, se împletesc perfect cu viziunea și ambițiile clubului Dinamo. Ne dorim ca împreună să oferim suporterilor clubului cât mai multe surprize plăcute și experiențe de neuitat alături de idolii lor și ne dorim ca împreună să atingem obiective dintre cele mai îndrăznețe”, a declarat Lucian Prisecaru, Country Manager Unibet pentru România.

Dinamo se alătură astfel unui portofoliu de echipe și competitii pe care Unibet, parte a grupului Kindred, le susține ca și parteneri: PSG, Aston Villa, Turul Italiei la ciclism sau Jupiler Pro League.

-->
Previous OFICIAL Dinamo a mai înregimentat astăzi un fotbalist
Next S-a găsit cumpărător pentru pachetul majoritar de acțiuni? ”Avem încredere în cuvântul lui Negoiță”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.