Dinamo are administrator special


Vești importante la Dinamo. Au trecut aproape 2 luni de la pierderea barajului cu Universitatea Cluj, timp în care Dinamo putea să se organizeze, să aducă administrator special, antrenor și jucător.

COMUNICAT DE PRESĂ

București, 20 iulie 2022. Dinamo 1948 anunță prin intermediul paginilor oficiale de Facebook și Instagram numirea lui Vlad Iacob în funcția de administrator special al clubului nostru.

Deținător al unui masterat în „Football Business” la Johan Cruyff Institute în parteneriat cu FC Barcelona și absolvent al Academiei de Studii Economice din București, Vlad Iacob a fost votat astăzi, în unanimitate, de Adunarea Generală a Acționarilor Dinamo 1948.

„Este o onoare să vin la Dinamo, chiar dacă această oportunitate apare într-un moment dificil din istoria clubului.

Trebuie să echilibrăm situația financiară în cel mai scurt timp și vreau să le mulțumesc încă o dată suporterilor noștri pentru contribuția majoră, din ultimii ani, la bugetul clubului.

DDB reprezintă cel mai important proiect socios din România și a demonstrat că este un partener esențial pentru club.

Sunt încrezător că împreună cu noua echipă vom restarta activitatea clubului pentru a vorbi de stabilitate la Dinamo, de principii sănătoase de „football business” modern, după modelele de bune practici ale cluburilor din campionatele puternice ale Europei.

Termenul <echipă> nu înseamnă doar primul <11> anunțat în teren, reprezintă jucători, staff tehnic și administrativ, suporteri, foste glorii și parteneri comerciali pentru că doar împreună, uniți pentru Dinamo, putem reuși!

E nevoie de stabilitate, competență și motivație pentru a readuce Dinamo în fruntea fotbalului românesc!”, este mesajul noului administrator special al clubului pentru toată suflarea dinamovistă.

35 de ani va împlini Vlad Iacob, luna viitoare, pe 15 august.

Dinamo 1948, prin Biroul de presă

Citește și:

Autoritățile din Bușteni vor îndepărta urșii din stațiune cu raze laser și ultrasunete

Previous Programul lui Dinamo în Liga 2
Next Prima lovitură a lui Vlad Iacob

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *