Dinamo ar putea lua un atacant care a făcut senzație în Liga 1


Asta ar fi transferul anului la Dinamo. Un atacant care a fost dorit insistent de multe grupări din Liga 1, printre care și rivala de moarte a ”câinilor”, în 2013, ar putea ajunge la echipa din Ștefan cel Mare. Este vorba despre Jeremy Bokila, jucător care a avut o evoluție extrem de bună sub comanda lui Cosmin Contra când amândoi erau la Ploiești. El a jucat 37 de meciuri și a marcat 22 de goluri pentru Petrolul în toate competițiile.

Nu ar fi prima dată când Cosmin Contra îl aduce pe Bokila la echipa pe care o antrenează. El l-a cerut și când a mers în China. Au lucrat împreună la Guangzhou R&F în 2015, timp în care congolezul de 28 de ani a jucat 13 meciuri și a marcat 4 goluri.

Jeremy Bokila i-a adus practic primul trofeu din cariera de antrenor al lui Cosmin Contra: Cupa României, câștigată în 2013 de prahoveni cu 1-0 contra lui CFR Cluj printr-un gol marcat de vârful african.

După plecarea din România, Bokila a mai jucat la Terek Grozny, Guangzhou R&F, Eskişehirspor, Al Kharitiyath şi Akhişar Belediyespor.

-->
Previous Palic a vorbit despre situația sa
Next FOTO Dinamo Under 17 a câștigat Supercupa României!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.