Dinamo, APROAPE de un nou transfer: ”I-am spus să elimine FCSB și să vină”


Detalii interesante au ieșita astăzi la iveală. Secretarul general al clubului, Bogdan Bălănescu, a făcut dezvăluiri despre negocierile care se duc pentru ca Dinamo să înregimenteze unul dintre cei mai doriți jucători din ultima vreme, Gicu Grozav.

”Cu Gicu Grozav am vorbit cu el chiar ieri, i-am spus să rămână la Zlatna să elimine FCSB-ul şi pe urmă să se urce în mașină să vină. Vom vedea zilele acestea, dar deocamdată azi avem un meci foarte important cu Sepsi, ne concentrăm pe acest joc şi vedem ce va urma. Se poate orice transfer. Mai sunt câteva amănunte de pus la punct. Şi el îşi doreşte să vină la Dinamo, şi Dinamo îşi doreşte să îl legitimeze, vom vedea!”, a declarat Bălănescu conform TV Telekom Sport.

„Nistor a fost tot timpul cu gândul la Dinamo, numai că jocul echipei nu l-a ajutat foarte mult şi implicit şi jocul lui. Nistor a semnat prelungirea, toate lucrurile legate de contract au fost stabilite, nu văd niciun fel de problemă vizavi de Nistor”. Bogdan Bălănescu, secretar general Dinamo

Citește și:

Încă o plecare de la club. A ales tocmai o contracandidată la play-off

-->
Previous Ce spune Neagoe înaintea meciului cu Dinamo
Next Încă o plecare de la club. A ales tocmai o contracandidată la play-off. Prima reacție

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *