--> -->

Dinamo, aproape de optimile Ligii Campionilor: ”Trebuie să le mulțumim suporterilor”


-->
Dinamo a câştigat meciul cu finlandezii de la Riihimaen Cocks, scor 24-22, şi este foarte aproape de calificarea în barajul pentru optimile de finală ale Ligii Campionilor. Pentru Dinamo au marcat Descat 7 goluri, Komogorov 6, Alouini 5, Gavriloaia 3, Negru 2, Szasz 1, iar de la oaspeţi s-a remarcat Ronnberg 8 reuşite.

Dinamo a avut un parcurs perfect pe propriul teren în Grupa D a Ligii Campionilor. „Câinii” au câştigat toate cele cinci partide jucate acasă, iar acum vor merge în Elveţia pentru duelul cu Wacker Thun. Dacă vor câştiga meciul cu elveţienii, dinamoviştii se vor califica în play-off-ul pentru optimile Ligii Campionilor. Partida cu Wacker Thun va fi pe 29 noiembrie, în direct la Telekom Sport.

„Trebuie să le mulţumim suporterilor. Datorită lor, suntem neînvinşi pe propriul teren. Urmează un meci în Elveţia care va fi o adevărată finală. Dacă vom câştiga acel meci, vom fi calificaţi. Abia aşteptăm să înceapă acea partidă. Ştim că suntem o echipă puternică şi cred că ne putem impune în meciul cu Thun” , a declarat Ante Kuduz.

El a fost completat de alt jucător.

„Fiecare meci în Liga Campionilor este dificil. Ne aşteptam la o astfel de partidă, pentru că cei de la Cocks nu aveau nimic de pierdut, iar noi aveam totul de pierdut. Presiunea a fost pe umerii noştri şi asta s-a văzut. De asta am jucat mai slab, pentru că a fost presiune mare. Avem un meci pentru o calificare istorică a lui Dinamo din faza grupelor.

Este un meci pentru istorie, un meci cât o finală. Trebuie să câştigăm cu orice preţ. Este un pic de presiune, dar trebuie să transformăm această presiune într-un lucru pozitiv. Am câştigat cinci meciuri din cinci, pe propriul teren, datorită fanilor, pentru că în multe meciuri ne-au scos din dificultate. Deci le transmitem un mare mulţumesc” , a declarat Hugo Descat.

Previous DEZVĂLUIRI din INTERIOR Ce are de gând de fapt Rednic
Next Marica, declarație SUMBRĂ despre Dinamo: ”Finalitate tragică, totul e...”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *