Dinamo aproape de a fi vândută


La finalul meciului, conducătorul lui Dinamo, Vlad Iacob, a anunţat că discuţiile sunt avansate cu Mohammad Murad, dar nu a putut da un termen limită pentru finalizarea discuţiilor.

”Discuţiile cu domnul Murad sunt foarte avansate şi sperăm să tranşăm lucrurile în cel mai scurt timp cu putinţă. Nu vreau să dau un termen, ştiu că fanii aşteaptă un termen, eu îmi doresc cel mai mult să se încheie lucrurile în privinţa finanţării, pentru că eu primesc cele mai multe întrebări în acest sens, şi din interiorul clubului şi din exteriorul lui”, a spus Vlad Iacob conform Orangesport.

Declaraţiile lui Mohammad Murad
”În momentul de faţă, discutăm despre ce s-a întâmplat în trecut. Tot ce s-a întâmplat rău în trecut se află pe masa negocierilor. Sunt probleme majore, iar acum se face o renovare astfel încât să putem lămuri toate problemele şi să putem reconstrui ceva pe 10-20 de ani.

Eu sunt implicat în această reconstrucţie, avem comunicare permanentă cu administratorul special şi cu cei din club, care lucrează acolo, nu este uşor deloc pentru că este vorba de a clarifica toate aspectele negative, astfel încât să nu mai fie blocaje în viitor. În ceea ce priveşte partea curentă, cheltuielile curente, nu sunt probleme”, spunea Murad în urmă cu puţin timp.

Citește și:

Mihai Morar, reuniune de familie la Balcic: ”Sunt bogat”

 

Previous Burcă: „Oamenii nu așteaptă decât victoria”
Next Mitran: „Problemele țin de natura clubului”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *