Dinamo amendată de Comisia de Disciplină


Dinamo nu s-a ales cu niciun punct din deplasarea de la Craiova, în schimb s-a ales cu o amendă.

Partida U Craiova 1948 – Dinamo 1-0, contând pentru etapa a doua din Liga 1, a avut parte de o atmosferă incendiară pe Stadionul „Ion Oblemenco”, însă la pauza meciului s-au produs mai multe incidente.

Suporterii celor două echipe au fost aproape de o încăierare, după ce mai mulți suporteri ai formației din Craiova au încercat să meargă către peluza dinamovistă. În plus, câțiva fani au bucureștenilor s-au îndreptat către rivali, i-au provocat și au aruncat cu torțe, dar jandarmeria a intervenit la timp și a evitat o bătaie generală.

La două zile după meci, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a anunțat că a sancționat ambele cluburi pentru incidentele de pe „Ion Oblemenco”. U Craiova 1948 a fost amendată cu 10.000 de lei, iar Dinamo cu 5.000 de lei.

FC U Craiova vs Dinamo 1948 – Incidente – În baza art. 82.1 și 3 a și c, raportat la 83.2.d din RD, se sancționează clubul FC U Craiova cu penalitate sportivă de 10.000 lei; În baza art. 82.2 și 3 a și c, raportat la 83.2.b din RD, se sancționează clubul Dinamo 1948 SA cu penalitate sportivă de 5.000 lei.

Citetse și:

Dinamo nu le va da drumul jucătorilor săi: „Gratis nu”

-->
Previous Dinamo nu le va da drumul jucătorilor săi: „Gratis nu”
Next Decizie nefavorabilă pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.