Dinamo ajutată în continuare de suporteri


-->
Fanii lui Dinamo sunt în continuare alături de echipă, atât pe stadion, cât și din punct de vedere financiar. Problemele de la Gaz Metan și Academica Clinceni sunt mai puțin grave decât problemele care au existat la Dinamo, însă diferența a făcut-o cu siguranță sumele uriașe de bani strânse de suflarea dinamovistă: peste 2,5 milioane de euro.

Așadar, Dinamo a evitat ceea ce Academica nu a reușit în acest sezon: primirea licenței pentru următorul sezon. Astfel, ilfovenii nu mai au niciun obiectiv rămas în acest play-out. De cealaltă parte, Gaz Metan nu a reușit să achite datoriile urgente, fiind depunctată o dată la 2 săptămâni,ajungând pe minus în clasament. La Dinamo, suporterii au strâns bani și au achitat anul trecut sumele uriașe pe care fotbaliștii spaniolii le cereau.

Fanii continuă pe aceeași direcție,  punând în vânzare bilete virtuale, disponibile pentru dinamoviști. Se pot cumpără de AICI. Comunicatul DDB:

URMEAZĂ MECIUL CU SEPSI

„Cel mai eficient mod de a ajuta echipa este să fim prezenți pe stadion.
Dincolo de câinii din București, își anunță prezența mai multe grupuri din țară, din Galați, Sibiu, Brașov și din județele din jurul Capitalei.
Nu toți dinamoviștii pot ajunge la meci, dar cei care doresc să arate că sunt alături și altfel decât „sufletește” o pot face achiziționând un bilet virtual (5 lei) sau mai multe bilete, după posibilități.
Nimeni nu este obligat s-o facă. E un gest care, alături de cotizația din www.programddb.ro, va face ca și urmașii noștri să aibă parte de Dinamo.
Câinii care reușesc să se implice, în ciuda lipsei de rezultate, sunt adorabili. Dar asta nu înseamnă că cei care nu cumpără bilete sunt mai puțin dinamoviști.
Cu toții ne dorim același lucru: Povestea Dinamo București să continue.
Acesta este link-ul pentru bilete:
https://www.bilete.ro/…/sustine-programul-ddb-fc…/ ” – se arată în comunicatul DDB.

PENTRU JUCĂTORICu condiții îmbunătățite la Săftica, cu charter la scară pentru deplasările lungi prin țară, cu salariile la zi și după un alt meci cu primă de la DDB pe masă, ați reușit ce nu a reușit nimeni, vreodată: NE-AȚI LĂSAT FĂRĂ CUVINTE!

PENTRU MEMBRII COTIZANȚI

Mulțumim pentru atașamentul față de Dinamo! Mulțumim, de asemenea, pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o! Suntem recunoscători pentru faptul că nimeni și nimic nu v-a făcut să renunțați. Sunt multe probleme, trebuie să organizăm alegeri, presiunea a fost uriașă, există influențe de tot felul, am făcut și greșeli, însă faptul că ați rămas alături și împreună existăm sub numele de DDB, toate acestea ne onorează: LUPTĂM PENTRU DINAMO PÂNĂ LA CAPĂT!

PENTRU TOȚI SUPORTERII DINAMOVIȘTI

Câteva mii dintre noi am luptat pentru Dinamo organizat, prin intermediul programului. Alte câteva mii de suporteri, deși nu s-au înscris în program, au participat financiar la toate acțiunile DDB: bilete virtuale, donații, licitații.
Tot câini de-ai noștri au cumpărat abonamente și bilete pe stadion, ajutând clubul direct și independent.
Indiferent că s-au implicat în lupta pentru salvarea lui Dinamo sau nu, toți dinamoviștii din lumea asta trebuie să știe un lucru.
DDB vede clubul în interiorul unor valori.

Sperăm să depășim aceste momente dificile și clubul să nu se dezintegreze, astfel încât CREDITORII lui Dinamo să își primească banii prin planul de reorganizare.
Sperăm, de asemenea, ca Dinamo să își onoreze până la final contractele semnate cu SPONSORI și PARTENERI.
Toți ANGAJAȚII clubului sunt cu banii la zi, ultimul salariu fiind achitat, integral, pe data de 5 Martie.

Astăzi, clubul și-a onorat obligațiile financiare și față de JUCĂTORI, așa cum s-a întâmplat în fiecare lună de la intrarea în insolvență încoace.
Alături de RTZ, depunem eforturi, în continuare, pentru a asigura desfășurarea activitații curente în cele mai bune condiții.
Vom fi prezenți și pe stadion, evident, atât la meciurile de acasă, cât și în deplasări.
Ne-am făcut datoria de suporteri, fără rezerve, de la înființarea clubului și până astăzi și vom continua să ne facem datoria, exemplar, până la capăt.
DDB VREA CA TOȚI DINAMOVIȘTII SĂ FIE MÂNDRI DE ASTA

Citește și:

”Țăndărică”, un amor celebru: Corina Chiriac

Previous Ce tactică va folosi Uhrin cu Sepsi
Next Pablo Cortacero se poate întoarce

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *