Dinamo a uitat să câștige! Doar egal cu Dejul


Dinamoviștii nu renunță la gândul promovării directe în Liga 1. Pentru asta, trebuie să depășească Oțelul Galați în clasament. Înaintea duelului direct, de pe terenul echipei lui Dorinel Munteanu, roș-albii au primit vizita celor de la Unirea Dej. Dinamo n-a fost în stare însă să marcheze contra ardelenilor.

Meciul de pe Stadionul Arcul de Triumf a început cu un minut de reculegere în memoria lui Patrick Ekeng, decedat în urmă cu fix 7 ani. Prima ocazie a partidei i-a aparținut lui Ghezali, care a pătruns iute în careu pe partea dreaptă, a tras tare, însă chiar pe direcția lui Răilean. La mijlocul reprizei, Neluț Roșu nu a putut profita de gafa portarului advers și a trimis peste, din lateral stânga. În celălalt careu, Cocian a pătruns și a șutat din apropiere, dar Dujmovic a prins. Până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic deosebit, astfel că la vestiare s-a intrat cu 0-0.

Ovidiu Burcă a mutat în repriza a doua. În minutul 46, Bordușanu a fost trimis pe teren în locul lui David Irimia. După 9 minute, Neluț Roșu și Bani au fost chemați pe bancă, iar Iulian Roșu și Borcea au intrat în luptă. După doar câteva secunde, Roșu a centrat, iar Borcea a trimis cu capul spre poarta lui Răilean, fără a modifica însă tabela. Mult mai periculos a fost șutul puternic al lui Bordușanu, de la 25 de metri, respins cu greu de goalkeeperul dejean.

La mijlocul părții secunde, Cocian a scăpat singur-singurel cu Dujmovic. A ales să șuteze tare, dar mingea s-a dus puțin peste transversală. Tot pe deasupra s-a dus și lovitura de cap semnată de Iulian Roșu, cu un sfert de oră înainte de final. Nervi mai mulți au fost pe margine. Iulian Mihăescu, secundul lui Ovidiu Burcă, a fost eliminat, după ce s-a contrat cu un oficial al oaspeților.

Dinamoviștii au trecut prin mari emoții în minutul 83. După un contraatac al oaspeților, Fulga a trimis cu capul la o palmă de bara din dreapta lui Dujmovic. La indigo s-a petrecut faza în careul Unirii Dej. La finalizare a fost însă dinamovistul Pop, care a trimis pe lângă și meciul s-a terminat fără goluri.

În urma acestui rezultat, Dinamo are 40 puncte și se află la 5 lungimi în spatele Oțelului, care va juca mâine cu CSA Steaua, în Ghencea. Etapa viitoare, băieții lui Ovidiu Burcă se deplasează la Galați, pe 11 mai, meciul urmând a începe la ora 20:30.

DINAMO – UNIREA DEJ 0-0

Dinamo: Dujmovic – Moura, Giafer, Patriche, Amzăr (72 Alin Șerban) – Larrucea, N. Roșu (54 I. Roșu), Iglesias, D. Irimia (46 Bordușanu) – A. Bani (54 Borcea), Ghezali (67 Pop)

Unirea Dej: Răilean – Gîț, D. Pop, Chira, Maftei – Militaru (52 Fulga), Ad. Pop, Matiș (62 Cătinean) – Al. Pop, Cocian, Blaj (78 Burdeț)

Citește și

Cât costă un kilogram de cireșe în Alba Iulie. Preț revoltător

 

 

Previous Furia lui Lupescu: "Cămătari, nu investitori"
Next Se mărește acționariatul lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *