Dinamo a uitat să câștige! Doar egal cu Dejul


-->

Dinamoviștii nu renunță la gândul promovării directe în Liga 1. Pentru asta, trebuie să depășească Oțelul Galați în clasament. Înaintea duelului direct, de pe terenul echipei lui Dorinel Munteanu, roș-albii au primit vizita celor de la Unirea Dej. Dinamo n-a fost în stare însă să marcheze contra ardelenilor.

Meciul de pe Stadionul Arcul de Triumf a început cu un minut de reculegere în memoria lui Patrick Ekeng, decedat în urmă cu fix 7 ani. Prima ocazie a partidei i-a aparținut lui Ghezali, care a pătruns iute în careu pe partea dreaptă, a tras tare, însă chiar pe direcția lui Răilean. La mijlocul reprizei, Neluț Roșu nu a putut profita de gafa portarului advers și a trimis peste, din lateral stânga. În celălalt careu, Cocian a pătruns și a șutat din apropiere, dar Dujmovic a prins. Până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic deosebit, astfel că la vestiare s-a intrat cu 0-0.

Ovidiu Burcă a mutat în repriza a doua. În minutul 46, Bordușanu a fost trimis pe teren în locul lui David Irimia. După 9 minute, Neluț Roșu și Bani au fost chemați pe bancă, iar Iulian Roșu și Borcea au intrat în luptă. După doar câteva secunde, Roșu a centrat, iar Borcea a trimis cu capul spre poarta lui Răilean, fără a modifica însă tabela. Mult mai periculos a fost șutul puternic al lui Bordușanu, de la 25 de metri, respins cu greu de goalkeeperul dejean.

La mijlocul părții secunde, Cocian a scăpat singur-singurel cu Dujmovic. A ales să șuteze tare, dar mingea s-a dus puțin peste transversală. Tot pe deasupra s-a dus și lovitura de cap semnată de Iulian Roșu, cu un sfert de oră înainte de final. Nervi mai mulți au fost pe margine. Iulian Mihăescu, secundul lui Ovidiu Burcă, a fost eliminat, după ce s-a contrat cu un oficial al oaspeților.

Dinamoviștii au trecut prin mari emoții în minutul 83. După un contraatac al oaspeților, Fulga a trimis cu capul la o palmă de bara din dreapta lui Dujmovic. La indigo s-a petrecut faza în careul Unirii Dej. La finalizare a fost însă dinamovistul Pop, care a trimis pe lângă și meciul s-a terminat fără goluri.

În urma acestui rezultat, Dinamo are 40 puncte și se află la 5 lungimi în spatele Oțelului, care va juca mâine cu CSA Steaua, în Ghencea. Etapa viitoare, băieții lui Ovidiu Burcă se deplasează la Galați, pe 11 mai, meciul urmând a începe la ora 20:30.

DINAMO – UNIREA DEJ 0-0

Dinamo: Dujmovic – Moura, Giafer, Patriche, Amzăr (72 Alin Șerban) – Larrucea, N. Roșu (54 I. Roșu), Iglesias, D. Irimia (46 Bordușanu) – A. Bani (54 Borcea), Ghezali (67 Pop)

Unirea Dej: Răilean – Gîț, D. Pop, Chira, Maftei – Militaru (52 Fulga), Ad. Pop, Matiș (62 Cătinean) – Al. Pop, Cocian, Blaj (78 Burdeț)

Citește și

Cât costă un kilogram de cireșe în Alba Iulie. Preț revoltător

 

 

Previous Furia lui Lupescu: "Cămătari, nu investitori"
Next Se mărește acționariatul lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *