Dinamo a surclasat CSA. Date oficiale Instat


-->
Luni seara, Dinamo a învins-o pe CSA Steaua cu scorul de e 3-0, Giafer deschizând scorul, iar mai târziu Ghezali a reușit o dublă spectaculoasă.

Echipa antrenată de Ovidiu Burca a dominat complet adversara, oferind cel mai bun meci din acest sezon. Acest fapt este confirmat și de datele Instat, unde Dinamo a jucat la un nivel pe care îl ating doar primele echipe din prima ligă în anumite meciuri.

Cifre oficiale Instat, Dinamo-Steaua

  • Instat Index: 233-177
  • Suturi: 11-4
  • Suturi pe poarta: 7-3
  • Cornere: 5-2
  • Paste totale: 560-300
  • Acuratetea paselor: 85%-75%
  • Dueluri castigate: 53%-47%
  • Posesie: 61%-39%
  • Atacuri pozitionale: 62-49

Potrivit aceleiași platforme, Lamine Ghezali (259 index) și Deniz Giafer (251 index) au fost desemnați cei mai valoroși jucători ai meciului. Cei doi sunt urmați de Quentin Bena (250 index), Gorka Larrucea (249 index) și Ahmed Bani (236 index). În ceea ce privește echipa oaspete, cel mai bun jucător a fost Ciocoteală (204 index). Mai exact, cel mai bun jucător al CSA este comparabil cu cel mai slab jucător de la Dinamo.

De menționat este faptul că Filip Dujmovic a reușit 17 pase în acest meci, iar procentul de pase reușite este de 100%, ceea ce este extrem de rar pentru un portar. Deniz Giafer îl urmează, cu 91% din cele 69 de pase ale sale fiind corecte.

Din cele 11 dueluri în care a fost implicat Bena, 73% dintre ele au fost câștigate, fiind lider în acest aspect. Daniel Iglesias a câștigat 72% dintre cele 29 de dueluri.

Comparând cu echipele din Superligă, în meciul dintre Farul Constanța și Rapid, încheiat cu scorul de 7-2, indexul echipei constănțene a fost de 229, în timp ce al Rapidului a fost de 195. Acest lucru indică faptul că, conform Instat, Dinamo a practicat un fotbal de calitate mai ridicată decât Farul în această partidă. Luăm în considerare și alt meci din Liga 1: FCSB – CFR, câștigat de bucureșteni. La acest meci, echipa lui Gigi Becali a avut un index de 234, în timp ce CFR a avut un index de 199. Astfel, putem spune că Dinamo a avut un joc similar cu cel al FCSB-ului în ceea ce privește calitatea prestației, conform Instat.

Ca medie în Liga 1, FCSB domină cu un index mediu de 220, urmată de CFR Cluj cu 217 și de Universitatea Craiova cu 215.

Citește și:

Robert Negoiță, prins conducând pe contrasens. Ce s-a întâmplat

Previous În septembrie începe demolarea stadionului
Next Foștii jucători sunt optimiști înaintea ultimei etape

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *