Dinamo a realizat astăzi 2 transferuri


-->
Dinamo bifează luni două transferuri. Balthazar Pierret și Igor Jovanovic s-au înțeles cu oficialii clubului și vor semna contractele. Iuliu Mureșan a vorbit pentru FANATIK despre campania de mercato.

Dinamo se întărește înainte de startul campionatului. Flavius Stoican primeşte şi veşti bune după ce în cele două meciuri amicale s-a confruntat cu probleme în ceea ce priveşte accidentaţii. Doi jucători vin sub comanda tehnicianului.

Din informaţiile FANATIK, Igor Jovanovic şi Balthazar Pierret s-au înţeles cu oficialii clubului şi vor parafa contractele cu Dinamo. Informaţia a fost confirmată de Iuliu Mureşan, care a spus că cei doi vor semna în cursul zilei de luni.

Atât transferul lui Igor Jovanovic, cât şi cel al lui Balthazar Pierret au fost anunţate în exclusivitate de FANATIK. Cei doi au ajuns zilele trecute în România şi vor intra în programul de pregătire a echipei.

Iuliu Mureşan a spus pentru FANATIK că la Dinamo vor mai veni un portar şi un atacant, iar apoi cel mai probabil lista de transferuri va fi închisă:

“Aşa este. Ne-am înţeles cu Igor Jovanoic şi Balthazar Pierret. Cei doi vor semna în cursul zilei de azi (n.r. luni). S-a rezolvat cu amândoi. Acum merg la Săftica. Va mai veni un portar şi un atacant, iar apoi probabil că vom închide lista. Mai sunt discuţii cu un mijlocaş, dar să vedem dacă se va putea realiza”, a spus Mureşan pentru FANATIK.

Citește și:

Un titular s-a accidentat

Previous Un titular s-a accidentat
Next Deznodământ pentru Sorescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *