Dinamo a pus ochii pe un fost jucător: ”E pe lista noastră”


Dinamo trebuie să se întărească în această iarnă pentru că pericolul retrogradării este real în acest sezon și Flavius Stoican are o misiune cu adevărat grea de a salva echipa.

Albanezul Elij Bakaj este pe lista lui Dinamo și ar putea semna zilele viitoare un contract. Jucătorul are soție româncă și se află în acest moment în țara noastră. Sezonul trecut a jucat la Rukh Brest.

”Am vorbit cu cineva de la Dinamo, dar nu a fost nimic concret, doar vorbe. Știu că momentul nu e foarte bun. Dacă mă întrebai acum 10 ani dacă vin la Dinamo, într-o poziție asemănătoare, n-aș fi venit.

Acum aș veni, am 34 de ani, am experiență și știu cum aș putea să abordez situația. Cred că pot ajuta pe Dinamo, mă simt foarte bine fizic. E păcat ce se întâmplă la Dinamo”, a declarat fotbalistul pentru Playsport.

”Elis Bakaj poate fi o variantă pentru Dinamo. Acum se uită antrenorii care sunt la echipă și împreună alegem jucătorii. Este și el pe lista noastră. Este un jucător bun, dar depinde de ce se hotărăște în colectivul de antrenori pentru Bakaj, bineînțeles, și cu mine”, a declarat Iuliu Mureșan, pentru sursa citată.

Citește și:

Părintele Iustin de la Mănăstirea Oașa: ”Miza e foarte mare”

-->
Previous Un nou transfer pentru Dinamo + la cine s-a renunțat
Next Transfer de renume la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.