Dinamo a primit vestea cea mare


Dinamo a jucat la Clinceni cele 2 partide de pe teren propriu, pierdute ambele cu Oțelul și Unirea Dej. Atât conducerea, cât și suporterii, își doresc ca echipa să evolueze pe un stadion modern, iar varianta cea mai bună a fost stadionul „Arcul de Triumf”. Acest lucru pare să intre în sfârșit pe un făgaș normal.

„Suntem în proces de a da şi lui Dinamo posibilitatea să joace pe acest teren. Îmi doresc că de la început de septembrie Dinamo să intre să joace pe Arcul de Triumf”, a spus Eduard Novak conform as.ro.

DE CE NU SE JOACĂ PE DINAMO!

,,La penultimul meci al nostru, stadionul Dinamo nu era omologat pentru Liga 2, plus că gazonul era într-o stare precară deja încă de atunci. Mai jucau acolo diverse formații din cadrul Clubului Sportiv, vestiarele erau pline de mucegai și într-o situație precară.

Pe lânga toate acestea, cu părere de rău o spun, experiența de acolo e groaznică. Nu spun că la Cinceni lucrurile stau extraordinar, dar măcar tribunele sunt aproape de teren.

Gazonul arăta mult mai bine când am mers noi acolo. Din păcate, la ultimul meci, nici gazonul de la Clinceni n-a mai arătat bine. Autoritățile locale n-au avut grijă de el. Nu ne dorim să mai rămânem la Cinceni, dupa ce am văzut cum au arătat lucrurile sâmbătă. Ne-a dezvantajat și aspectul acesta pe noi, fiind o echipă care încearcă sa joace un fotbal pozitiv”, a declarat Vlad Iacob.

Citește și:

Ruptură totală, Liviu Dragnea – Codrin Ștefănescu: ”Mizerii”

Previous 2 variante de stadion pentru Dinamo
Next Negocierile cu Șerdean continuă și miercuri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *