Dinamo a prezentat un nou fundaș


Dinamo a prezentat astăzi alți 5 jucători pe pagina oficială de Facebook: Politic, Gregorio, Golubovic și costin, dar și Homawoo, fundașul central sosit la București de câteva zile. Până acum, clubul îl prezentase pe Facebook doar pe atacantul Hakim Abdallah.

Comunicatul clubului

Clubul Dinamo București dorește să prezinte jucătorii care au semnat contractele cu formația din Ștefan cel Mare și urmează să evolueze în acest sezon în tricoul alb-roșu. În zilele următoare, EXCLUSIV pentru canalele Dinamo București, veți putea urmări interviuri de amploare cu fiecare jucător! Mai întâi, să-i cunoaștem, pe scurt:

GONÇALO GREGÓRIO
Născut pe 14 iunie 1995 (28 ani) în Lisabona, Portugalia, Gonçalo Gregório este un atacant de 1.84m care a evoluat în ultimul sezon la Leiria, echipă care a reușit promovarea în eșalonul secund din Portugalia. A reușit 11 goluri în 21 de meciuri pentru fosta echipă, fiind un factor decisiv în performanța obținută de Leiria.

JOSUÉ HOMAWOO
Născut pe 12 noiembrie 1997 (25 ani) în Lome, Togo, Josue este un fundaș central de 1.91m care a evoluat ultima dată pentru Red Star FC în Championnat National din Franța, echipă pentru care a bifat 31 apariții. Josué a fost coleg cu Hakim Abdallah, atacantul nostru, la echipa secundă a celor de la Nantes.

DENNIS POLITIC
Născut pe 5 martie 2000 (23 ani) la Brașov, în România, Dennis este un mijlocaș ofensiv (folosit și drept extremă și vârf fals) de 1.85m care a evoluat, în sezonul anterior, sub formă de împrumut la Port Vale, echipă din League One England, el aparținând de Cremonese. El a reușit 7 goluri și 2 pase decisive în sezonul 2022/23, inclusiv un hat-trick în EFL Trophy pe 20.09.2022, împotriva lui Shrewsbury.

ADNAN GOLUBOVIC
Născut pe 22 iulie 1995 (27 ani) la Ljubljana, în Slovenia, Adnan este un portar de 1.86m care a evoluat, în sezonul trecut, la Koper, în prima divizie slovenă, el având inclusiv 4 apariții în cupele europene (Conference League și Europa League). 11 clean sheet-uri a reușit Adnan în sezonul 2022-23 de Prva Liga. Este fost portar selecționat la naționalele Under ale Sloveniei.

CRISTIAN COSTIN
Născut pe 17 iunie 1998 (25 ani) la Beclean, în România, Cristian este un fundaș lateral dreapta (folosit și ca mijlocaș dreapta) care a evoluat, în ultimele 4 sezoane, la FC Voluntari. În Superliga, are 6 goluri, iar cu siguranță toți dinamoviștii vor fi încântați să aibă în tricoul alb-roșu un jucător care deja are peste 100 prezențe în Superliga României!

Kevin Ciubotaru va fi și el jucătorul lui Dinamo. Acesta a făcut vizita medicală pe care a trecut-o cu brio, și va fi și el prezentat oficial în scurt timp.

Citește și:

Ce a făcut Dana Săvuică cu banii din contractul de la Playboy: „O mașină ultimul tip”. Unde a fost în vacanță

Previous Revenire importantă înainte de Dinamo-Craiova
Next Andrei Nicolescu anunță un nou transfer

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *