Dinamo a pierdut un om de caracter! Mesaj emoționant la despărțire


Săptămâna a început prost pentru Dinamo, imediat după eșecul usturător de la Cluj, 1-3 cu CFR, care a arătat din păcate la ce nivel este echipa. May Mahlangu a fost vândut la Ludogoreț Razgrad pentru 500.000 de euro, Dan Nistor e bulversat de banii promiși de Gigi Becali, Hristo Zlatinski încă nu e convins dacă să semneze sau nu cu „haita”. Peste toate, noi disensiuni între dinamoviști vechi și noi.

La finalul acestei zile, vine mesajul de la revedere al lui May Mahlangu, iar din el trebuie înțeles că Dinamo a pierdut un bun fotbalist și un om de caracter, care era foarte important în vestiar. Iar cei din ultima categorie se întâlnesc tot mai rar, în viață. „Cele mai frumoase lucruri în viață nu sunt doar lucrurile. Ci oamenii, locurile, amintirile, fotografiile. Sunt sentimentele și trăirile. Zâmbetele și momentele de amuzament. Ultimii doi ani au fost incredibili datorită familiei Dinamo București. Voi rămâne un câine roșu! Vă mulțumesc tuturor din adâncul inimii”, a scris sud-africanul la despărțire.

-->
Previous Cât a ajuns să valoreze Nistor. Cum a replicat eroul filmului
Next Contra dezvăluie ce șanse are Dan Nistor să fie convocat

1 Comment

  1. Avatar
    VASILE SIRBU
    august 23, 2018
    Răspunde

    ATITA TIMP CIT ACEST „INVESTITOR” VA CONDUCE PE DINAMO SI PCH IL VOR SLUJI NE VOM ZBATE IN MOCIRLA . ACUM SI-N VECI VECILOR, AMIN !

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *