Dinamo a negociat cu 3 jucători de la Rapid


Dinamo a negociat în ultimele două săptămâni cu trei fotbaliști care s-au aflat sub comanda lui Adrian Mutu, dar din cauza faptului că în perioada respectivă situația era neclară în legătură cu omul care are drept de semnătură la echipa din „Ștefan cel Mare” transferurile au picat.

Răzvan Zăvăleanu a rămas singur la clubul roș-alb. ProSport a aflat că fostul mare internațional, Răducioiu, a refuzat să mai participe chiar și la ședințele pe care administratorul judiciar le face cu cei de la echipă.

Fără un înlocuitor pentru Iuliu Mureșan, Dorin Șerdean ezitând până acum să numească un alt conducător la Dinamo, cel care să îndeplinească roul de administrator special, transferurile se fac destul de greu. Din acest motiv formația din „Ștefan cel Mare” a ratat câteva achiziții.

ProSport a aflat că Dinamo a negociat în ultimele trei săptămâni cu foarte mulți jucători, iar trei dintre aceștia au fost fotbaliști pe care Adrian Mutu i-a avut la Rapid, dar i-a pus pe liber.

Fotbaliștii respectivi au fost Bălan, Dandea și Carnat. Aceștia și-au dat în prima fază acordul pentru un transfer la Dinamo, dar în lipsa unei persoane care să aibă oficial drept de semnătură din partea „câinilor” mutarea a picat.

Între timp, unii dintre jucătorii mai sus menționați și-au găsit alte echipe. Însă, situația la Dinamo s-a reglat și a fost adus Bogdan Gavrilă.

Acum se poartă tratative cu alți jucători, Zăvăleanu dorind să facă un lot care să poată lupta pentru promovarea în Liga 1.

Citește și:

Țucudean are hotel de lux. Detalii speciale

Previous Ultimele informații de la Dinamo
Next Rednic a oferit 4 milioane pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *