Dinamo a mai scăpat de o datorie: „Le mulțumesc fanilor”


Dinamo are o mulțime de datorii, acumulate atât în perioada spaniolilor, cât și în perioada în care Negoiță era acționar majoritar.

Mattia Montini, atacantul Astrei, şi-a rezolvat problemele financiare cu Dinamo şi le este recunoscător suporterilor. După meciul de la Giurgiu a declarat pentru Telekom Sport următoarele:

„A fost un meci important, pentru că cele trei puncte de astăzi sunt foarte importante. Vedeţi că ierarhia în partea de jos este foarte strânsă, deci dacă reuşeşti să câştigi un meci te duci sus, dacă pierzi, cazi foarte repede. Dacă începi să te gândeşti la playoff, pui presiune pe jucători şi nu suntem destul de puternici ca să facem asta în acest moment.”, a declarat Mattia Montini cu privire la situaţia Astrei din campionat.

„Da, totul este ok. Şi trebuie să le mulţumesc fanilor, pentru că acest club nu ar fi supravieţuit niciodată fără suporteri” a spus Montini legat de problemle financiare pe care le-a avut la Dinamo.

„Este dificil, pentru că în fiecare zi în care venim la antrenament, primim câte o veste proastă. Încercăm să fim concentraţi, încercăm să ne găsim o motivaţie personală. Încercăm să fim concentraţi şi încercăm să nu ne gândim la restul problemelor, ce se întâmplă în afara terenului.”, a mai spus atacantul italian despre problemele lui Ioan Niculae.

Citește și:

BOMBĂ. Alex Conovaru: ”Au fost domni din SUA, din Turcia, care voiau să vină. Negoiţă a dat clubul lui neica nimeni.”

-->
Previous Ultimele informații despre Cortacero: "Acolo sunt"
Next Singurul fotbalist de la Dinamo care mai are depus memoriu: ”Regulamentele trebuie schimbate”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.