--> -->

Dinamo a mai anunțat astăzi două transferuri


-->
Dinamo este în continuare foarte activă pe piața transferurilor, reușind să mai oficializeze semnăturile a 2 jucători, ambii veniți împrumut de la CFR: Este vorba de Rodriguez și Dusan Celar, jucători de care v-am tot anunțat zilele trecute.

„Jonathan Rodriguez și Dusan Celar la Dinamo București

FC Dinamo București și CFR Cluj au ajuns astăzi la un acord pentru transferurile temporare ale jucătorilor Jonathan Rodriguez și Dusan Celar la clubul din Ștefan cel Mare, până la finalul acestui sezon competițional, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan.
Mijlocaș central, născut în Argentina pe 7 iunie 1990, Jonathan Rodriguez a adunat 18 meciuri pentru CFR Cluj în prima parte a acestui sezon, 5 în Liga 1, unul în Cupa României, unul în Supercupa României și 11 în cupele europene (preliminarii Champions League, Europa League și Conference League). Jonathan Rodriguez a mai jucat patru sezoane în Liga 1 pentru FC Botoșani, între 2017 și 2021, 117 partide și 8 goluri.
Atacant, sârb (26 de ani peste o lună, 1.91 m), Dusan Celar a evoluat în prima parte a acestui campionat pentru echipa secundă a celor de la CFR în Liga 3 și a jucat 10 minute pentru prima echipă a clujenilor în partida din Cupa României, contra Universității Craiova.
18, respectiv 55 sunt numerele oficiale de joc pentru Jonathan Rodriguez și Dusan Celar.
Bine ați venit la Dinamo București, Jonathan Rodriguez și Dusan Celar!” – se arată în comunicatul oficial al lui Dinamo

Citește și:

Mănăstirea Sfinții Trei Ierarhi, credință în capodopera arhitecturală din inima Iașului

Previous Cine va fi arbitru la meciul cu FCSB
Next Veste importantă pentru dinamoviști de la Răzvan Burleanu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *