Dinamo a mai adus un jucător de la o echipă de titlu


Dinamo a rezolvat transferul mijlocașului bulgar Antoni Ivanov (26 de ani), de la Universitatea Craiova.

După ce a adus 3 jucători de la CFR Cluj (Cristiano Figueiredo, Dusan Celar și Jonathan Rodriguez), Dinamo transferă și de la Universitatea Craiova.

În „Ștefan cel Mare” ajunge Antoni Ivanov, care, potrivit surselor GSP.ro, semnează pe 2 ani și jumătate cu Dinamo!

De altfel, GSP.ro a anunțat în premieră interesul lui Dinamo pentru mijlocașul bulgar, care nu se mai afla în planurile lui Laurențiu Reghecampf la Craiova.

Ivanov a ajuns în România în august 2018. A jucat la Gaz Metan, iar în iulie 2019 a fost cumpărat de Craiova în schimbul a 150.000 de euro. Craiova l-a împrumutat o jumătate de an la FC Voluntari, dar în vara lui 2021 a revenit în Bănie.

Ivanov a adunat 41 de meciuri, două goluri și 5 pase decisive în tricoul alb-albastru. Cele mai multe meciuri le-a jucat ca mijlocaș ofensiv, dar a apărut adesea și în poziția de inter.

ANTRENOR: Flavius Stoican (nou)
VENIRI: Tomozei (UTA Arad), R. Patriche (Clinceni), I. Jovanovici (Suduva), Pierret (Boulogne), Chesneau (Chiajna), Buleică (Viitorul Tg. Jiu), Figueiredo (CFR Cluj), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj), Dusan Celar (CFR Cluj)
REVENIRI: –
PLECĂRI: R. Moldoveanu (Farul), Gluhakovic (liber), Vestenicky (liber), Nunic (liber), Neicuțescu (liber), Pinto (liber), Itu (CFR Cluj), Sorescu (Raków Czestochowa), Espinosa (liber), R. Popa (liber), Țîră (liber)

Citește și:

Jonathan Rodriguez la Dinamo: ”Nu mi-e frică”

-->
Previous Noi declarații halucinante ale lui Filip: "Nu mai pot"
Next Oficial Dinamo a transferat un jucător bun

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.