--> -->

Dinamo a găsit investitor: „Aș dori”


-->
Dinamo București este aproape de a încheia un nou parteneriat pentru sezonul viitor. Cheltuielile echipei secunde ar urma să fie preluate de Smile Center, sponsor și partener important al clubului încă din 2021.

Claudiu Ciolan, manager al clinicii respective, a confirmat pentru Playsport că există interes din partea ambelor părți.

„Da, în mare parte aș dori să investesc la Dinamo, dar depinde de anumite lucruri, din punct de vedere birocratic. Există interes din partea mea și din partea conducerii echipei, dar trebuie să rezolvăm lucrurile birocratice. Faptul că sunt în insolvență împiedică puțin aceste demersuri”.

Aș vrea să preiau Dinamo II, mai apoi Centrul de Copii și Juniori. Vreau să iau și un autocar, dar momentan suntem în stadiul de discuții.

Investiția ar însemna cheltuielile unui club de Liga a 3-a, plus autocarul, dar să vedem cum negociem cu dânșii. Este vorba de fostul autocar al echipei. Sau, în caz că acesta nu este într-o condiție bună, ne orientăm spre altul. Interes este, dar rămân problemele birocratice”.

Ce spunea Zăvăleanu acum câteva săptămâni

„Suntem în discuții avansate cu cineva care și-a exprimat disponibilitatea de a prelua toate costurile pentru echipa a doua. Dacă acest lucru se va întâmpla și acest mare suporter al lui Dinamo va veni cu un asemenea ajutor, atunci, evident, vom ține echipa secundă ca un loc unde se pot crește jucători pentru marea performanță și pentru prima echipă” a declarat Răzvan Zăvăleanu la Radio Dinamo 1948.

Dinamo II se află în seria a 4-a a Ligii a 3-a, pe locul 5 din 10, după terminarea turului. „Micii câini” sunt la doar trei lungimi de undă de locul 4, ocupat de Unirea Bâscov. Lider la zi este Progresul Spartac.

Citește și:

Ofertă de Ziua Femeii pentru vacanța de vară la mare

-->
Previous Zi decisivă la Dinamo
Next Flavius Stoican a plecat de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.