Dinamo a găsit investitor: „50%”


-->
Analistul politic, Dorin Iacob, este implicat total în procesul găsirii unui finanțator pentru clubul din Ștefan cel Mare. Acesta a avut discuții importante cu mai mulți oameni de afaceri și este optimist în privința viitorului echipei.

Dorin Iacob le dă o veste importantă fanilor dinamoviști. Un investitor este gata să acopere cel puțin 50% din bugetul clubului.

„Eu zic că sunt șanse bune să vină cineva la Dinamo să investească, acum lucrurile sunt mai clare. Un investitor vă pot spune clar că există, care vrea să vină cu 50 la sută, dar caută un partener. Este cineva care nu are experiență, care nu a condus în fotbal până acum. Este cineva care știe cine este Dinamo, ce reprezintă. Și mai vorbim și cu alți oameni”, a comentat Iacob, la Playsport Live.

Acesta a explicat de ce buget este nevoie pentru ca gruparea alb-roșie să spere la promovare. Totodată, Iacob îi informează pe potențialii investitori că se rezolvă și problema datoriilor, în special la ANAF.

„Dinamo, dacă are un buget echilibrat, nu foarte spectaculos, are șanse mari să intre în Liga 1. Da, sunt probleme, trebuie aduși jucători, dar știm cum este Liga 2. Dinamo are nevoie de cam 2 milioane jumătate, din care ar putea să plătească și niște datorii eșalonate. La ANAF sunt de dat 360.000 de euro, eșalonați în 12 luni”

Îi ajută involvența

Chiar dacă echipa este în insolvență, Dorin Iacob crede că acest lucru poate fi și un avantaj pentru viitorul lui Dinamo. Asta pentru că un eventual finanțator poate vedea clar datoriile cu care se confruntă gruparea din Ștefan cel Mare

„Sunt discuții cu mai mulți oameni de afaceri, care să vină să investească la Dinamo, ca acționari sau care să vină sponsori principali. Este bine că sunt mulți oameni interesați, care au cultura juridică și cultura business-ului. Dar cu toate acestea, mulți dintre ei sunt sfătuiți, inclusiv de avocați, că la Dinamo nu este ok juridic, că aia nu e în regulă sau mai știu eu ce. De aceea sunt aici, să le arăt că lucrurile nu stau așa.

Eu asta i-am spus și lui Vlad, de aceea m-am împlicat. Pentru că o societate, dacă trece prin procesul de insolvență, indiferent de situație, de încurcături, are șansa să iasă curată. Dar știu că acum este greu pentru un om de afaceri să înțeleagă ceva de la domnul Zăvăleanu sau de la mine”, a comentat omul de afaceri.

Citește și:

Unul se dă lovit, altul nu mai vine la antrenamentele lui Dinamo

Previous Neluț Roșu: „Am ales cu inima”
Next Dinamo și-a găsit în sfârșit antrenor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *