Dinamo a găsit înlocuitorul lui Penedo. Pe cine vrea Rednic


Dinamo i-a găsit înlocuitor pentru Jaime Penedo, care a părăsit echipa din Ștefan cel Mare la începutul lui decembrie. Mircea Rednic a găsit un portar cu dublă cetățenie, norvegiană și irlandeză, Sean McDermott, care joacă în prima ligă din Norvegia și merge la naționala Irlandei.

El a evoluat până acum la Kristiansund în prima ligă din Norvegia și cochetează cu naționala Irlandei! McDermott are o înălțime de 1,85 metri și dublă cetățenie, irlandeză și norvegiană. El a jucat pentru naționalele U17, U19 și U21 ale Irlandei și a făcut parte din lotul lărgit al acestei țări în mai multe rânduri, fără a bifa însă niciun meci la prima reprezentativă.

El este titularul celor de la Kristiansud, din prima ligă norvegiană, și are o cotă de piață de 500.000 de euro, conform transfermarkt. Adus în ianuarie 2017, liber de contract, de la Ullensaker/Kisa, McDermott a jucat în 62 de meciuri pentru Kristiansud. Conform informațiilor FANATIK, acesta ar avea o clauză prin care poate pleca din Norvegia. Irlandezul ar putea devenit “câine” în următoarele zile.

-->
Previous Rednic transferă un jucător polivalent care a marcat 15 goluri în 42 de meciuri
Next MUTĂRI Încă doi fotbaliști au plecat. Unul la Viitorul, altul în Liga a II-a

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *