Dinamo a găsit atacant tânăr în La Liga ULTIMA ORĂ


Dinamo s-a întărit în atac până acum cu Adam Nemec, dar care nu a confirmat încă că este atacantul care i-a făcut pe dinamoviști fericiți înainte să se transfere în Cipru.

Noua conducere din „Ștefan cel Mare” este pe cale să obțină și împrumutul lui Chris Ramos, care aparține de Valladoid, scrie Prosport.

În vârstă de 23 de ani, fotbalistul spaniol este din 2018 la clubul patronat de celebrul brazilian Ronaldo și mai are un an de contract cu gruparea din Spania.

Născut la Cadiz, Chris Ramos a pornit chiar de acolo în fotbalul mare, iar în 2018 a ajuns la Valladoid. Atacantul dorit de Dinamo a jucat un singur meci pentru Valladoid în La Liga. În urmă cu doi ani, vârful spaniol a fost titular în partida dintre Girona și Valladoid (0-0), fiind schimbat după 64 de minute.

Clubul condus de Ronaldo l-a împrumutat pe Ramos la Sevilla B, iar vârful a jucat ultima oară pentru Badajoz, în al treilea eșalon din Spania. Ramos a marcat 3 goluri pentru Badajoz, iar pentru echipa a doua a Sevillei a înscris de 6 ori.

Sub contract cu Valladoid până în iunie 2021, Ramos ar urma să vină sub formă de împrumut la Dinamo. Fotbalistul spaniol dorit de Cosmin Contra are o cotă de piață de 250.000 de euro.

Citește și:

Dănciulescu, dezvăluiri incredibile: ”Asta se practică”

-->
Previous Dănciulescu, dezvăluiri incredibile: ”Asta se practică”
Next Super veste pentru dinamoviști. Au semnat până în 2025

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *