Dinamo a găsit antrenor: „Am vorbit cu suporterii”


Dinamo avea nevoie de antrenor după ce Cosmin Contra a plecat, dar deocamdată Jerry Gane a demonstrat că poate să monteze echipa chiar dacă pleacă câte un jucător în fiecare zi. Acesta a anunțat că i-ar plăcea să rămână la Dinamo.

„Știu că au avut discuții cu jucătorii. Mi-au transmis și ei, dar și avocații lor. Încearcă să găsească soluții, un echilibru, în care și jucătorii să renunțe la ceva. Nu știu dacă s-a ajuns la un acord. Au venit meciurile rapid. Urmează o vacanță, nu știu cum se vor rezolva aceste lucruri.

Șefii spanioli nu au mai spus nimic, nu mai știu nimic de ei. Eu am avut o discuție cu reprezentanții DDB. Vor să rămân în continuare la echipă. Să vedem și perspectivele, stabilitatea echipei, cum se va prezenta lotul. Vom vedea după meciul cu Clinceni. Știam că va veni Dario Bonetti. Mi-au spus asta suporterii. A venit la Săftica, l-am cunoscut, am vorbit 10 minute. Vine consilier pe partea sportivă, vine să ajute mai mult pe plan administrativ. Nu s-a pus problema de partea tehnică, de lotul de jucători sau de ce urmează”, a declarat Ionel Gane, la Look Sport.

Citește și:

VIDEO Colindul anului 2020, o cântare emoționantă: ”Omul cel cu suflet bun”

Previous Dinamo se SALVEAZĂ. Bonusuri de milioane de euro pentru jucători
Next TUPEU inimaginabil. Șerdean îi amenință cu poliția pe cei care țin Dinamo în viață

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *