Dinamo a fost sabotată: „O să vedeți voi”


Într-un interviu oferit în GSP, Ionuț Negoiță lasă de înțeles că a rămas cu antipatii după ce a părăsit Dinamo şi îi acuză pe cei de la FCSB că l-au ameninţat după celebra scenografie „Doar Dinamo București”.

– Vă bucură eșecurile rivalilor, dacă ziceți că sunteți dinamovist?

– Cu cine sunt rival, cu Steaua sau cu FCSB?! Nu mă bucur de nereușita altora, dar mă bucur când câștigă cei care joacă împotriva FCSB (râde). Pe lângă rivalitate, mă bucur fiindcă nu întotdeauna cei de acolo au jucat curat, cinstit.

– La ce anume vă referiți?

– După fenomenul scenografiei „Doar Dinamo București”, în vara 2016, din tribuna rivalilor, un fenomen pe care nici nu l-am aplaudat, nici nu l-am pus la zid, deși l-am apreciat artistic, noi am avut zece meciuri, pe numărate, în care arbitrajul ne-a tocat. Culmea, fuseserăm avertizați. „O să vedeți voi!”, ni s-a zis de către oficiali de acolo.

– Cu subiect și predicat?

– Asta ne-au zis: „O să vedeți voi!”, după ironiile făcute. Zece meciuri, ostentativ, arbitrajul și-a arătat intenția. Plus altele. Înțeleg și eu cum funcționează lumea, să nu mai discutăm și de alte situații, zic așa: rivalitatea e una, supărarea pe unii e alta. Sau poate greșesc eu și acolo e sfințenie, cu adevărat. Astea cu…

Mafioții erau filantropi! Făceau donații, făceau cadouri, mergeau la biserică, am văzut multe filme cu mafioți. Nu plec după fentă, să mă păcălească cineva! Mă uit mai departe și văd care e caracterul unuia, altuia. Și unele caractere sunt îndoielnice.

Citește și:

Guvernul Cîțu a căzut: 281 de voturi ”pentru” în moțiunea de cenzură de azi

Previous Mircea Lucescu dispus să revină la Dinamo
Next Dinamo și-a aflat adversara în optimile de finală a Cupei României

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *