Dinamo a fost refuzată din nou


Dinamo este în căutarea unui stadion pe care să joace meciurile de pe teren propriu, însă oficialii „câinilor” se lovesc de multe refuzuri. Deocamdată nu e stabilită arena pe care se va juca derby-ul cu CSA Steaua.

Dinamo a anunţat că nu va mai juca meciurile de pe teren propriu la Clinceni. Oficialii “câinilor” au anunţat după înfrângerea cu Unirea Dej că îşi vor căuta o altă “casă”, însă lucrurile sunt mai complicate decât par la prima vedere.

Printre variante erau stadioanele din Voluntari şi Chiajna. Preşedintele Concordiei, Cristi Tănase, a declarat pentru FANATIK că este exclus ca Dinamo să joace pe stadionul din Chiajna:

“Nu ştiu de unde au apărut toate aceste discuţii cu Dinamo pe stadionul din Chiajna. Este exclus să joace la noi pe stadion, imposibil. Nu ştiu de unde apar aceste prostii. Văd că se tot scrie de Dinamo că va juca la Chiajna.

M-a sunat un domn de la Dinamo, Vlad Iacob, şi i-am transmis că nu se poate ca Dinamo să joace aici. Atât şi nimic mai mult. Noi suntem într-un proces de schimbare a gazonului în acest moment.

Gazonul sintetic a fost înlocuit cu gazon natural. Nici noi nu jucăm pe stadion acum. Poate abia la anul, că vrem să se prindă bine gazonul, să fie rezistent. Până atunci o să jucăm pe stadionul Concordia 2.

Este omologat pentru liga secundă, noi nici nu avem atât de mulţi suporteri care vin la meciuri. Cum să joace Dinamo la Chiajna când nici noi nu jucăm pe stadion? Deci este exclus”, a spus Cristi Tănase conform Fanatik.

Încă de când a retrogradat, Dinamo a căutat un stadion pe care să îşi dispute jocurile de pe teren propriu. După ce au fost refuzaţi pe stadionul din Colentina şi în Cotroceni, “câinii” au decis să joace în continuare în Şoseaua Ştefan cel Mare, până când vor intra buldozerele să dărâme stadionul.

Citește și:

Mircea Geoană, despre alegerile prezidențiale: ”În 2009 am câștigat, dar totul a fost denaturat dintr-un pact cu diavolul”

Previous Mohammad Murad oferă ultimele vești
Next Ce urmează în perioada următoare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *