Dinamo a efectuat vizita medicală. Noutăți în lot


Dinamoviștii au efectuat astăzi vizita medicală, cu 6 zile înainte de reluarea Ligii 1. Deocamdată toți fotbaliștii importanți care au spus că vin au fost prezenți. Juan Camara și Aleix Garcia nu au sosit.

Atacantul slovac Adam Nemec a fost primul care a intrat la testare, la care s-au prezentat și Deian Sorescu, Ante Puljic și Diego Fabbrini. Aceștia nu au fost prezenți la reunirea echipei, care a avut loc duminică, 3 ianuarie, întrucât au ajuns la București abia seara.

La vizita medicală s-a prezentat și nou-venitul Andrei Blejdea (24 de ani, extremă stânga), care era liber de contract după despărțirea de FC Argeș de la începutul lunii.

În etapa 16, prima a Ligii 1 din acest an, Dinamo va da piept în deplasare cu Hermannstadt, pe 13 ianuarie, de la ora 19:00. „Câinii roșii” o vor înfrunta pe Chindia pe teren propriu o etapă mai târziu, pe 16 ianuarie, de la ora 20:00.

Înainte de startul returului, Dinamo ocupă locul 11 în Liga 1, cu 16 puncte, 4 sub primul loc de playoff, ocupat de Chindia.

Citește și:

Scurt pe doi, amenințare clară: ”Dacă nu intră banii vineri, mulți vor pleca”

Previous 5 jucători noi la antrenamentele lui Dinamo
Next Un om important în fotbal, dezvăluiri despre Negoiță și Cortacero: ”Știu tot”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *