Dinamo a declanșat isterie în Liga 1: „Nu ne mai contactați jucătorii!”


-->
Ricardinho, pe numele său complet Ricardo Jose Veiga Varzim Miranda ar fi fost dorit de Dinamo, așa cum anunța GSP ieri. Astăzi clubul FC Voluntari a clarificat situația jucătorului, răspunzând printr-un comunicat oficial: „Contactați-ne pe noi, nu pe jucători!”.

De asemenea, FC Voluntari informează că Ricardinho se va alătura ilfovenilor aflați în cantonamentul din Antalya zilele viitoare. La fel ca Marcelo Lopes, Ricardinho a fost învoit, notează gruparea de pe locul 3 din Liga 1.

Comunicatul oficial:

„Ca urmare a ultimelor informații apărute în presă, dorim să facem următoarele precizări:

1. Ricardo Jose Veiga Varzim Miranda a semnat prelungirea contractului cu FC Voluntari. Ricardinho este jucătorul echipei noastre până la data de 30 iunie 2024! Prin urmare, nu poate face obiectul unui transfer la Dinamo București sau la un alt club!

2. Marcelo Lopes și Ricardinho nu se află cu echipa în pregătire din cauza unor probleme familiale. Ei au fost învoiți și se vor alătura formației noastre în următoarele zile, în cantonamentul din Antalya!

3. Rugăm cluburile interesate de jucătorii echipei FC Voluntari să contacteze mai întâi reprezentanții clubului și NU direct jucatorii! Așa este normal și profesionist!

Bogdan Bălănescu, director general FC Voluntari”

Citește și:

Declarație șocantă a lui Dinu: „M-au drogat”

Previous Declarație șocantă a lui Dinu: "M-au drogat"
Next Ultimele informații despre construirea noului stadion Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *