Dinamo a cerut intrarea în insolvență


De această dată este oficial. Dinamo a cerut insolvenţa la două săptămâni după ce FANATIK a anunţat planul conducerii dinamoviste. Este un plan de salvare a clubului, care a depus cererea la Tribunalul Bucureşti. Decizia instanţei este aşteptată pe 28 iunie.

La data de 23 septembrie 2020, s-au împlinit 5 ani de când societatea SC Dinamo 1948 SA, care administrează clubul din Liga 1, a ieşit din insolvenţă. Dacă nu s-ar fi îndeplinit termenul de 5 ani, societatea SC Dinamo 1948 SA ar fi intrat direct în faliment.

Mario Nicolae comenta această posibilitate în urmă cu câteva săptămâni pentru FANATIK.

“Dinamo a mai fost într-o insolvenţă din care a ieşit cu bine. Depinde cine o manageriază. O insolvenţă nu înseamnă distrugerea unui club, ci poate să însemne sănătatea lui Dinamo şi relansarea pentru viitor. Jucătorii şi angajaţii ar fi fericiţi, pentru că nu se mai permit întârzieri, chiar dacă salariile ar fi mai mici.

Am trecut printr-o insolvenţă în trecut, dar nu am stat mult, la Petrolul. Cu Dinamo, nu ştiu ce se va întâmpla, dar ceea ce pot să vă spun e că se fac eforturi uriaşe ca acest club să se salveze. Aşa s-a întâmplat şi în finalul sezonului trecut.”

Citește și:

Rămâne Nicolae la Dinamo? „Nu cred că poate face față”

Previous Rămâne Nicolae la Dinamo? "Nu cred că poate face față"
Next Veste bună dinspre LPF pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *