Dinamo a bifat astăzi primul transfer în 2021


Într-o perioadă în care toți jucătorii își caută echipe și nu știu cum să scape din calvarul pe care l-a instaurat Pablo Cortacero și camarila lui în Ștefan cel Mare, un jucător a semnat astăzi cu Dinamo pe un an și jumătate.

Blejdea a semnat un contract valabil pe un an şi jumătate:

„Ultima oară la FC Argeş, fotbalistul Andrei Blejdea (născut pe 22 iunie 1996 în Capitală) a semnat astăzi un contract cu Dinamo Bucureşti, valabil până la 30 iunie 2022, a anunţat conducerea sportivă a clubului din Ştefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.

Mijlocaş ofensiv, Andrei Blejdea a fost format la Academia Dinamo, fiind coleg de generaţie la grupa de juniori 1996 cu Ionuţ Nedelcearu şi Andrei Radu.

Fost component al reprezentativei de juniori sub 17 ani a României (8 selecţii), Andrei Blejdea a plecat din Ştefan cel Mare în 2014 la Wil (Elveţia) şi a mai jucat în carieră pentru Domzale U19 şi Kranj (ambele din Slovenia), Eintracht Braunschweig II (Germania), Academica Clinceni, Pandurii Tg. Jiu şi FC Argeş, cu care a promovat vara trecută în prima ligă a României.

Noul jucător dinamovist a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi a intrat în programul de pregătire al echipei”, a anunţat Dinamo.

Citește și:

Virgil Musta, mesaj surprinzător: ”Cine nu crede în coronavirus, să nu-l facă!”

Previous Camerele lui Couto și Jose Bueno, ocupate de jucători scoși afară din CHIRIE
Next ULTIMA ORĂ Revenire vitală la Dinamo înainte de meciul cu Hermannstadt

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *