Dinamo a bătut la scor un club de tradiție. Ce urmează pentru Under 19


Dinamo are viitor. Echipa Under 19 a clubului a bătut la scor astăzi pe Ceahlăul într-o deplasare la Piatra Neamț, 1-7. Aleksandru Longher (25, 29), Carlos Brat (45), Ahmed Bani (53), Mihai Manole (84, 89) și Deniz Giafer (90) au marcat golurile victoriei dinamoviștilor Până la calificarea în semifinalele Ligii Elitelor U19 a mai rămas un singur meci, pe teren propriu, cu ultima clasată în Seria de Est, LPS Galați.

Pregătită de Mihai Dobre, echipa de juniori sub 19 ani a clubului din Ștefan cel Mare a câștigat partida cu Ceahlăul, scor 7-1 pentru dinamoviști, disputată astăzi la Piatra Neamț în penultima etapă din Liga Elitelor U19.
Cu 42 de puncte, Dinamo împarte primul loc în clasament cu Viitorul lui Gheorghe Hagi, locul 3 fiind ocupat de Sporting Vaslui (40 de puncte).

În ultima etapă a sezonului, Dinamo și Viitorul vor juca pe teren propriu cu LPS Galați, respectiv Ceahlăul Piatra Neamț, în timp ce Sporting Vaslui va evolua în deplasare cu Petrosport Ploiești.

Ștefan Fara – Levent Oltay, Ciprian Cheia, Carlos Brat, Andrei Mitran – Alin Lazăr, Claudiu Stan, Ahmed Bani, Aleksandru Longher – Cătălin Măgureanu, Mihai Chiriac au evoluat, din primul minut, pentru Dinamo U19.
Au mai jucat: Andrei Spînu, Mihai Manole, Luca Tache, Deniz Giafer și Ștefan Sîrmon.
Rezerve: Dragoș Trașcă – Valentin Borcea.

Citește și:

EXCLUSIV Situația reală a lui Rachid Ait Atmane: ”Asta voi face”

-->
Previous EXCLUSIV Situația reală a lui Rachid Ait Atmane: ”Asta voi face”
Next Profită Dinamo? Situație INCREDIBILĂ la un club din Liga 1

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *