Dinamo a anunțat numele sponsorului principal


Vești noi la Dinamo. Dinamo a anunțat, prin intermediul rețelelor de socializare, numele noului sponsor principal al clubului.

COMUNICAT DE PRESĂ

888 este noul sponsor principal al clubului Dinamo 1948 București pentru sezonul competițional 2022-2023, a anunțat administratorul special Vlad Iacob pentru paginile oficiale de Facebook și Instagram.

Una dintre cele mai importante companii de gambling din lume, cu mărci de renume internațional, 888 va apărea în sezonul 2022-2023 pe noile echipamente de joc, de prezentare și de antrenament ale echipei noastre.

Ce au declarat Pedro Barreda Cabanillas (foto) și Vlad Iacob

Pedro Barreda Cabanillas (Director International Marketing & Head of Sponsorships 888): „Suntem încântați să anunțăm sponsorizarea Dinamo București, unul dintre cele mai puternice cluburi de fotbal din România. Prin acest parteneriat ne întărim angajamentul față de comunitatea locală și piața din România. Suntem încântați să sprijinim echipa în noul sezon și să jucăm un rol cheie în acest capitol al istoriei sale lungi.”

Vlad Iacob (administrator special Dinamo 1948 București): „Suntem bucuroși să anunțăm noul sponsor oficial și să le urăm bun venit partenerilor de la 888 chiar înainte de startul noului sezon. 888 are legături strânse cu București, cu România și împărtășește dorința noastră ca Dinamo să reușească promovarea în prima ligă. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu echipa 888 în noua ediție de campionat.”

Totul despre 888

În 2022, 888 a achiziționat afacerea internațională (în afara SUA) a lui William Hill pentru a crea un lider global în industrie. Cu sediul central în Gibraltar și listat la Londra, 888 operează din 15 birouri în întreaga lume și are aproximativ 12.000 de angajați la nivel global.

Biroul 888 din România, cu 300 de angajați, se află la mai puțin de 5 kilometri de Stadionul Dinamo și joacă un rol esențial în dezvoltarea de produse unice și diferențiate.

Misiunea grupului este de a conduce lumea jocurilor de noroc în crearea celor mai bune experiențe de pariuri și de joc, aducând momente de neegalat de emoție vieții de zi cu zi a oamenilor. Reușește acest lucru prin dezvoltarea tehnologiei de ultimă generație și a produselor bogate în conținut, care oferă clienților din întreaga lume pariuri și jocuri de divertisment distractive, corecte și sigure.

Grupul deține și operează mărci de renume internațional, inclusiv 888casino, 888sport, 888poker, William Hill și Mr Green. În plus, 888 operează marca SI Sportsbook în SUA în parteneriat cu Authentic Brands Group.

3 august 2022
Dinamo 1948, prin Biroul de presă
Aici e Dinamo!” – se arată în comunicatul oficial al clubului.

Citește și:

Mircea Badea, ironic cu George Buhnici: Uite, minorul”

Previous Mohammad Murad aproape de Dinamo
Next Nicolae Badea dă o nouă lovitură

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *