Dinamo a amânat de două ori vizita medicală


Dinamo a început pregătirile pentru Liga 2, doar că vizita medicală va avea loc la o săptămână după reunirea lotului. Antrenorul Gheorghe Mihali a explicat pentru Fanatik decizia.

De obicei, reunirea echipelor după vacanţă începe cu vizita medicală. Din informaţiile FANATIK, la Dinamo este diferit, în condiţiile în care vizita medicală a fost programată iniţial la o săptămână după reunire, pe 27 iunie.

Antrenorul Gheorghe Mihali a explicat pentru FANATIK motivele din spatele deciziei: “Aşteptăm să ne strângem pentru că încă sunt multe probleme la echipă şi la reunire nu ştiam exact pe cine ne putem baza.

În plus, unii dintre jucători dau BAC-ul în perioada asta, alţii au fost învoiţi şi unii dintre ei, aşa cum ştiţi, nu mai vor să rămână. Aşa, am decis să facem vizita medicală la o săptămână după reunire când sperăm ca lucrurile să fie mai clare”, a spus Mihali.

Însă, incertitudinea de la nivelul lotului i-a făcut pe dinamovişti să mute din nou data la care vor efectua vizita medicală. Astfel, noua dată setată este cea de 7 iulie, când staff-ul tehnic speră ca lucrurile să fie mai clare.

În această perioadă a fost un adevărat exod de la Dinamo. Gabi Torje, Vlad Morar, Cosmin Matei, Balthazar Pierret, Baptiste Aloe, Desire Azankpo, Mirko Ivanovski, Răzvan Grădinaru, Thomas Chesneau şi Dusan Celar au plecat de la echipă.

Sunt aşteptate şi alte plecări. Jonathan Rodriguez s-a prezentat la reunire, însă Dinamo are şanse minime să îl păstreze din cauza salariului mare, Andreas Mihaiu este aproape de revenirea la Chindia Târgovişte, în timp ce Steliano Filip şi Ricardo Grigore au anunţat că vor să plece.

Citește și:

George Simion și condițiile la nunta sa: ”Aștept”

Previous Când va începe demolarea stadionul vechi
Next Andrei Radu rupe tăcerea în privința salariului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *