Dinamo a ajuns în As și Marca după golul lui Borja Valle


Dinamo București este un nume care a răsunat din nou în toată Europa după golul fantastic reușit de Borja Valle! As și Marca au scris despre reușita jucătorului spaniol de 28 de ani care a jucat ultima dată de Deportivo de Coruna. Cotat la 800.000 de euro pe transfermarkt, jucătorul născut la Ponferadda și care a jucat toată cariera sa în Spania până acum, a impresionat la debutul său în România, la Dinamo.

”Borja Valle a debutat foarte bine la Dinamo București. Mijlocașul a marcat un gol din propriul teren. Borja Valle l-a văzut pe portarul rival avansând fără să se gândească la asta: a șutat căutând un gol surpriză care a devenit realitate, urmând o nebunie printre coechipieri și a corpului de antrenori condus de Cosmin Contra. Un debut de vis”, a scris Marca TV.

https://videos.marca.com/v/0_aeln0on6-borja-valle-debuta-a-lo-grande-en-rumania-marca-el-gol-de-su-vida-desde-60-metros?fbclid=IwAR0y0bkDrwq_xyMt1xPm3fi5jys5vfPpLTdyEekgttck2AsZExKzcJLvg6s&count=0

AS a scris și mai frumos.

”Direct pe locul 1 pentru trofeul Puskas! Opera de artă a lui Borja Valle la debut. Mijlocașul din Ponferrada a debutat astăzi cu Dinamo București după ce a pleca de la Depor și a făcut-o cu acest gol spectaculos din propriul teren.”

https://as.com/futbol/2020/09/11/videos/1599856698_542558.html

 

Citește și:

Dinamo se ridică. Modul excelent prin care i-a motivat Contra pe fotbaliști

-->
Previous Dinamo se ridică. Modul excelent prin care i-a motivat Contra pe fotbaliști
Next VIDEO Un adevărat ”Briliant”, aproape de a semna cu Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *