Din programul ”Dacă doreați să revedeți…”. Care e situația la zi a ”noului stadion”


Vă informam la început lunii într-o serie de articole dedicate situației, alambicate, a noului stadion că la finalul lui martie trebuie să fie aprobat Proiectul Urbanistic Zonal. Apoi, după această aprobare a Consiliului General al municipiului București, acest PUZ va fi transmis către Compania Națională de Investiții care trebuie să facă studiile de prefezabilitate și fezabilitate.

Bun! Vorba vine. În timp ce optimiștii de la CS Dinamo dau ca termen de finalizare a noii arene iunie 2021, în fiecare săptămână apar noi probleme. Conform Prosport, AS FC Dinamo, societate aflată în insolvență de mulți ani, societate coordonată de Nicolae Badea, ar fi dat în judecată Guvernul României! Din cauza acelei hotărâri de Guvern nr.616/2017, aceea care a trecut bunurile complexului Dinamo din domeniul privat al statului în domeniul public. ”Chiar dacă acțiunea AS FC Dinamo a fost respinsă din “lipsa dovezii calităţii de reprezentaţi legali ai reclamanților”, societatea are drept de recurs”, a scris sursa citată.

După cicliști, care nu vor să se dărâme anticul Velodrom, iată că și riveranii, cei ce au casă lângă acest edificiu istoric, fac gălăgie. Vă spuneam că s-au împărțit diverse fliere, iar proprietarii care au casele chiar lângă Velodrom, gard în gard cu complexul, caută și ei o soluție legală pentru a pune piedică construirea stadionului chiar acolo, pe zona din fața lor! Tare mi-e că rămânem cu machetele și cu promisiunile de fanfaronadă ale diverșilor politicieni, care vor să-și facă reclamă pe spatele dinamoviștilor.

Citește și:

De ce a refuzat Rednic gala lui Andone: ”Nu e bine când te contrazici cu el”

-->
Previous ”Burebista”, fără milă. Comentariile fostului portar
Next De ce a refuzat Rednic gala lui Andone: ”Nu e bine când te contrazici cu el”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *