Dielna, dorit de o formație din Anglia


Cosmin Contra a cerut neapărat prelungirea contractului lui Claude Dielna, 29 de ani.Şi Negoiţă s-a conformat! Dinamo i-a făcut fundaşului o ofertă de 12.000 de euro pe lună, ceea ce ar însemna cel mai mare salariu de la Dinamo, conform gsp.ro.

Jucătorul şi-a expus şi el dorinţele, mai ales că meciurile bune făcute în tricoul alb-roşu l-au adus în atenţia mai multor echipe din Europa. Conform surselor Gazetei, fundaşul le-a transmis conducătorilor din Ştefan cel Mare că s-a simţit foarte bine la Dinamo şi că echipa din Ştefan cel Mare este prima opţiune pentru el.

ÎL VREA MOYES

Claude este dorit insistent de Sunderland. Echipa antrenată de David Moyes a retrogradat în Championship şi va vinde vedeta din apărare, Lamine Kone. Claude este văzut ca înlocuitorul perfect, având în vedere experienţa sa de mai mulţi ani din a doua ligă engleză.

Dielna a venit la Dinamo împrumut de la Sheffield Wednesday, în februarie, pentru a-i ajuta pe „câini” să intre în play-off. În vară, puternicul stoper rămâne liber de contract, terminându-i-se atât împrumutul în Ştefan cel Mare, cât şi contractul cu echipa din Championship.

 

-->
Previous Bilete pentru finala Cupei Ligii, de astăzi la Național Arena
Next INTERVIU Răspunsul lui Penedo referitor la faptul dacă rămâne la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.