Diego Fabbrini, umilit la Constanța, omul meciul cu Viitorul în Cupă. Declarații


Luna noiembrie a fost una cel puțin ciudată pentru Diego Fabbrini, care a trecut de la agonie la extaz la Dinamo. Pe 9 noiembrie el a fost lăsat în tribune de către Cosmin Contra, la îndemnul conducerii care a fost enervată la culme că italianul a întrebat de bani și au ajuns zvonuri conform cărora el ar inflama spiritele în vestiar, scrie FANATIK.RO.

Fabbrini însă nu s-a lăsat, n-a criticat pe nimeni, nu l-a învinovățit pe Cosmin Contra că nu l-a băgat, a respectat decizia antrenorului, dar a explicat că nu poate să rămână la Dinamo dacă 2 ani, cât mai are contract, nu va avea șanse să joace.

”Nu, dacă o să stau doi ani fără să joc, cu siguranță nu. Dar vom vedea ce se va întâmpla. Poate se va schimba ceva. Dar sigur nu aș sta aici doi ani fără să am șanse să joc. Asta este imposibil.

Eu, probleme? E un bullshit. Nu am făcut niciodată probleme în vestiar. Și nici nu am avut discuții contradictorii cu cineva, nici cu jucătorii și nici cu noua conducere. Cu siguranță că nu sunt fericit. Așa este cu fiecare jucător care nu joacă. Dar nu contează, voi continua să muncesc cât mai bine, să dau totul din mine și la antrenamente și pe teren când voi primi din nou șansa să joc și vom vedea”, spunea Fabbrini după meciul în care a fost lăsat în tribune într-un interviu exclusiv FANATIK.RO.

Mijlocașul care a făcut sâmbătă seara un meci de excepție, marcând și două goluri superbe, a renunțat pe perioada pandemiei la 50% din salariu, iar din luna august nu și-a mai primit niciun ban. 3 luni și jumătate are el salarii restante în acest moment. Dar nu are de gând să-și depună memoriu pentru a nu face rău clubului.

De când a primit șansa de a juca titular, echipa a câștigat cu 3-0 ambele partide, atât cu FC Voluntari, în campionat, cât și în Cupă, sâmbătă seara, cu Viitorul Constanța, unde italianul a înscris două goluri de generic și a făcut un joc perfect.

”Jocului foarte bun al echipei i se datorează lui Fabbrini. Să nu uităm că la meciul de la Ovidiu el nici nu a evoluat, a stat în tribune, iar de când el joacă, Cosmin i-a găsit poziția ideală în angrenajul echipei și discuțiile avute personal cu el l-au făcut să aibă evoluțiile pe care el le-a avut în aceste două meciuri”, a declarat Ionel Dănciulescu în direct la Digi Sport Special.

Diego Fabbrini a reușit acest meci perfect la doar câteva zile după ce Diego Maradona a trecut în neființă.

”Sunt mândru cu acest nume. Cu siguranță că Maradona a fost cel mai bun fotbalist din toate timpurile, cel puțin pentru mine. E imposibil pentru mine să fac ceea ce făcea el, deci cu siguranță nu poate fi un exemplu pentru mine, însă cu siguranță a fost cel mai bun jucător.

Cred că meciul a fost bun pentru noi toți, e un rezultat important pentru noi. Acum avem două victorii consecutive și asta e important pentru noi, pentru că în trecut am avut ceva probleme”, a declarat Fabbrini după meci.

Citește și:

VIDEO 31 de ani de la adormirea Părintelui Arsenie Boca au fost sărbătoriți la Prislop

Previous DDB, mesaj de ultimă oră pentru Contra și Cortacero: ”Va trebui să dea ochii”
Next Cosmin Contra a luat decizia referitor la viitorul său la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *