Diego Fabbrini și-a dezvăluit planurile de viitor: ”Aș vrea să mă întorc”


Diego Fabbrini este foarte aproape de a reveni pe terenul de joc după o accidentare care l-a ținut departe de gazon din septembrie. El a oferit un interviu în Gazzetta dello Sport în care a oferit detalii despre viața sa de la Dinamo, dar și ce planuri de viitor are.

”Sunt bine la Dinamo, îmi place orașul. În fiecare oră există un zbor spre Italia și asta e bine. Iar iarna nu e chiar atât de frig. La Botoșani era mai rău, acolo am prins chiar și -10 grade Celsius

Mi-e dor de Italia, este normal, aș vrea să mă întorc acasă. În vară nu am primit nicio propunere, dar sper să mă întorc. Visez la acest lucru, dar deocamdată sunt bine aici.

Am tot ce-mi trebuie la Dinamo. Vorbesc în engleză cu colegii mei și încerc să învăț limba română. Seamănă destul de mult cu italiana, iar când vorbesc încet, îi înțeleg ce spun”.

Aș fi putut face mai multe în carieră, ​​dar nu am niciun regret. Sunt fericit. Am familia alături de mine și asta mă ajută foarte mult. Când nu mă antrenez, familia îmi ocupă tot timpul. Și în mod special fiica mea”, a declarat Diego Fabbrini în Gazzetta dello Sport.

Citește și:

Cosmin Bărcăuan intervine în scandalul Prunea-Bratu

-->
Previous Cosmin Bărcăuan intervine în scandalul Prunea-Bratu
Next Noi probleme financiare pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *